20.05.2012, Miroslav Fuks

Už jsme tam!

Už jsme tam!Fotbalisté FC Vysočina a jejich fanoušci se dočkali vytouženého návratu do Gambrinus ligy! Erupce nadšení vypukla bezprostředně po skončení zápasu přímo na trávníku, kde se v jednu vlnu slilo nadšení hráčů i příznivců. Skákalo se, skandovalo, gratulovalo, děkovalo, objímalo, zpívalo a popíjelo. Hráči rozdali nespočet podpisů i kousků oblečení. Naopak oblékli postupová trička a hlavu ozdobili speciálními čepicemi.

 

Nad hlavami létaly nejen špunty od šampaňského a kapky tohoto lahodného moku, ale též trenér Roman Pivarník. Jakmile celý úspěšný mančaft zapózoval za tradičním postupovým panelem a užil si děkovačky s fanoušky, tak se přesunul do kabiny, kde proběhlo další kolo euforie. Došlo jak na překvapivě přítomné šampaňské, tak i na doutníky. Jen chvíli trvalo, než se našel zapalovač.

Ve svém zázemí se hráči dlouho nezdrželi. Touha podělit se znovu o radost s fanoušky je přivábila na improvizované pódium, kde divákům hrála kapela Major Major. Za doprovodu Majorů se neopakovatelně skandovalo, zpívalo a též děkovalo. Slova si postupně vzali pánové František Vaculík (generální ředitel a představenstva PSJ, a.s.), Ing. Jiří Pech (předseda představenstva FC Vysočina a člen představenstva PSJ, a.s.) a Ing. Zdeněk Tulis (ředitel FC Vysočina). Vše nenapodobitelně moderoval tahoun oslav Michal Veselý, který se o mikrofon občas přetahoval s trenérem Romanem Pivarníkem. Ten v závěru skvělého setkání poděkoval klubu i fanouškům a zároveň potvrdil svůj letní přestup do domovské Sigmy Olomouc.

A co se dělo poté? Hráči, realizační tým i vedení klubu vyrazili do nejmenované jihlavské restaurace, kde proces oslav odpovídajícím způsobem vyvrcholil. Bohužel, o průběhu tohoto večírku agentury zprávy nevydaly. Stejně tak z něj (naštěstí) schází i jakékoli fotografie. Jinak vám však můžeme nabídnout opravdu bohatou fotodokumentaci z celého průběhu zasloužených oslav:

Za pozornost jistě stojí sestřih utkání proti Třinci včetně pozápasové euforie, který nabízí Youtube kanál Ježour TV

Zdařilé video Michala Jindry s článkem nabízí web MF DNES

Další skvělé video Dušana Vrbeckého najdete na tn.nova.cz

A ještě jedno fotoalbum z křepčení na pódiu - autorka Zuzana Javůrková

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu