25.05.2012, David Zeman

Jihlava hostila mezinárodní turnaj fanklubů

Jihlava hostila mezinárodní turnaj fanklubůTento víkend se v Jihlavě uskutečnil velký turnaj fanklubů z Čech a Slovenska, kterého se zúčastnilo 12 týmů. Celá akce se konala pod záštitou FC Vysočina, která na tento turnaj propůjčila hrací plochy. Samotný turnaj byl zahájen v sobotu v 9:00 proslovem předsedy představenstva FC Vysočina Ing. Jiřího Pecha, poté už mohlo dojít k prvním zápasům.

 

Celý turnaj se odehrával ve skvělé a uvolněné atmosféře a dokázal spojit velké množství fanoušků, ať už fandili komukoliv.

Součástí turnaje byl i doprovodný program a důležitý druholigový zápas mezi Třincem a Jihlavou, kterého se zúčastnili i všichni aktéři turnaje, kteří se zároveň zapojili do poločasové soutěže a připravili tak pro diváky zajímavou „přehlídku“ dresů svých klubů a přispěli tak ke skvělé atmosféře tohoto zápasu.

Po utkání se o skvělou zábavu starala kapela Major Major, která hrála až do sobotní půlnoci. Nechybělo ani promítání semifinále mezi Českem a Slovenskem a poté i finále Ligy Mistrů mezi Bayernem a Chelsea.
Finálové play-off se odehrávalo v neděli a díky příznivému výsledku se mohlo celé odehrát na hlavní trávě stadionu FC Vysočina!

Na konci turnaje si fanoušci vyměnili kontakty, udělali pár společných fotek, vzájemně si zaskandovali a na všech byla vidět značná spokojenost, ať už se jejich tým umístil jakkoliv.

Což svými slovy potvrdil i nejlepší gólman turnaje, gólman Senice, Milan Dolník: „Musím smeknout před organizátory turnaje. Na lépe organizovaném turnaji jsem ještě nehrál. Jsem velmi rád, že jsem se ho mohl zúčastnit.  Zároveň je pro mě velkou ctí, že jsem získal ocenění pro nejlepšího brankáře turnaje. Doprovodný program celého turnaje byl super, užil jsem si i fotbal  Jihlava – Třinec, ve kterém sice jeden tým oslavoval postup a druhý tým truchlil nad sestupem, ale takový je sport  a vaši fanoušci byli skvělý,  bylo mi ctí být ve vašem kotli!  Shodou okolností jsme hráli proti sobě čtvrtfinále v hokeji a ta atmosféra, která byla, bylo prostě něco nezapomenutelného. Děkuji i mým spolubojovníkům za super turnájek a doufám, že se za rok opět uvidíme!"

Konečné pořadí turnaje:
1. Slavia
2. FC Vysočina A
3. Sparta „A"
4. Gambrinus
5. Senica
6. Mladá Boleslav
7. Jablonec
8. Sparta „B"
9. Dukla Praha
10. FC Vysočina „B"
11. Teplice
12. Třinec

  • Fotogalerie z celého turnaje najdete ZDE

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu