05.07.2012, Miroslav Fuks

Vysočina na turnaji v Berouně čtvrtá

Vysočina na turnaji v Berouně čtvrtáV únoru slavili fotbalisté FC Vysočina v Berouně vítězství na prestižním zimním turnaji Tipsport cup. O pět měsíců později se v témže městě premiérově zúčastnili letního turnaje a v mnohem menší konkurenci obsadili až 4. pozici. Nutno dodat, že se přípravného turnaje zúčastnil kombinovaný jihlavský tým bez nejzkušenějších hráčů.

 

„V sobotu nás čeká přípravný duel v Trnavě, tudíž jsme se rozhodli zátěž rovnoměrně rozložit na všechny hráče. I proto s námi do Berouna jeli všichni hráči, kteří s námi absolvovali úvod přípravy a na počátku tohoto týdne byli přeřazeni do juniorky. Navíc jsme testovali slovenského stopera Štrbáka, turnaj s námi absolvoval již avizovaný ukrajinský krajní záložník Rudnytskyy a s týmem se minimálně do sobotního duelu v Trnavě bude připravovat i levý obránce Josl. Co říci k zápasům? V úvodním semifinálovém duelu s Bohemians jsme vedli, ale poté jsme ho zbytečně ztratili po našich chybách. Utkání o 3. místo proti nabídlo fotbal nízké úrovně. Zajímavé šance se zrodily na obou stranách, ovšem branek jsme se nakonec nedočkali. Muselo se tak rozhodnout v penaltovém rozstřelu. V něm si vedl výborně náš gólman Rožník, který zneškodnil tři pokutové kopy. Už méně úspěšní byli naši střelci, z nichž hned čtyři neproměnili. Díky tomu jsme na turnaji skončili až poslední. Rád bych dodal, že na turnaji, krom zmíněného brankáře Rožníka, snesli přísné měřítko jen Mešanović a Kučera," řekl po turnajovém klání asistent trenéra Josef Vrzáček.

Výsledky na turnaji:

Semifinále: FC Vysočina - FK Bohemians Praha 1:2 (1:0) - více ZDE

O 3. místo: FC Vysočina - FC Ústí nad Labem  0:0, na pen. 4:5 - více ZDE

Testovaný levý obránce Tomáš Josl (nar. 12.11.1984) je odchovancem Přerova a poté prošel týmy Zlína, Bystřice pod Hostýnem, Hranic, HFK Olomouc a Kroměříže. Odtud už v roce 2007 zamířil do Prešova, kde celkem nastoupil do 75 zápasů Corgoň ligy. Před rokem v srpnu 2011 přestoupil do týmu nejvyšší polské soutěže Ruch Chrozów, kde se však neprosadil. Nyní zkouší štěstí v FC Vysočina.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu