07.07.2012, Miroslav Fuks

Přípravu na sezónu zahájila juniorka

Přípravu na sezónu zahájila juniorkaÚčast v nově vytvořené celostátní lize juniorských týmů je povinná pro všechny celky Gambrinus ligy, tudíž se nemůže obejít bez účasti FC Vysočina. Tým trenérské dvojice Roman Kučera – Pavel Procházka zahájil letní přípravu v úterý 3. července, přičemž se na startu sešlo dvacet fotbalistů, z toho dva brankáři.

 

„Podoba týmu se ještě bude výrazně měnit. Musíme si ujasnit, jak tým chceme složit, nakolik budeme využívat možnosti startu pěti starších hráčů a uvidíme, zda se prosadí noví hráči, které testujeme. Stejně tak je otázkou, kteří z hráčů zamíří na hostování do regionálních divizních týmů či třeba do II. ligy. Konečný tým by měl čítat 16 fotbalistů,“ uvedl trenér Roman Kučera, který též upřesnil jména nových hráčů, kteří zahájili přípravu: „Z hostování ve Slavii Praha se vrátil Jan Caha, z Dačic Tadeáše Jindru, z Boskovic Jana Koudelku a z SFK Vrchovina Petra Sodomku a Ondřeje Šanderu, bratra našeho hráče Vojtěcha Šandery. Zatím nemůžeme počítat se zraněnými J.Kučerou, Brabcem a Mlčochem.“

Juniorku čeká první přípravný zápas v sobotu 7. července od 15 hodin v Písku proti juniorce Dynama České Budějovice. Zároveň samozřejmě běží intenzivní trénink: „Času je poměrně málo, neboť už na počátku srpna nás čeká první ligový duel proti Slavii Praha. Na úvod hráči prošli vstupními kondičními testy a na tomto základě nyní i s míčem pracujeme na fyzičce. Zároveň už řešíme herně taktické věci,“ doplnil Roman Kučera.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu