30.07.2012, Ondřej Novotný

Fanklub odsouhlasil novou strukturu a chce se stát neziskovkou

Fanklub odsouhlasil novou strukturu a chce se stát neziskovkouV pátek, 27. července, v den startu nového ročníku první fotbalové ligy, se sešla hrstka členů fanklubu, aby zhodnotila uplynulé období a představila své cíle do budoucna.

 

Jako první si vzal slovo, jako moderátor setkání, Jiří Pech mladší, který poděkoval přítomným za účast, a pozastavil se nad nepřítomností většího počtu fanoušků. „Je mi líto, že nedorazila větší část fanoušků. Chceme rozhodovat o budoucnosti fanklubu, poděkovat lidem za práci, kterou odvádí. O schůzi věděli, nevím proč tu nejsou. Na druhou stranu jsem rád, že jsou mezi fanoušky aktivní jedinci jako vy." řekl Pech na úvod, a předal slovo Davidu Zemanovi, končícímu předsedovi fanklubu, aby zhodnotil svůj rok a půl ve své funkci.

„ Myslím si, že jsme za ten rok a půl udělali nějaký kus práce, i když toho mohlo být jistě více. Daří se nám dělat chorea, což bylo vidět ke konci ligy" ohlédnul se Zeman za skončenou druholigovou sezonou. Vyjádřil se také ke spolupráci s klubem a k výjezdům na venkovní zápasy „Podařilo se nám zapojit do spolufinancování výjezdů klub, nyní máme výjezdy za příznivé ceny, což jistě potěší každého. Mnozí z nás si pamatují výjezdy i za 400 korun, to se s cenami nyní nedá srovnat" vrátil se ve vzpomínkách na začátky výjezdů bývalý předseda. Od "fanklubáků" si vyslechnul potlesk.

Poté se ke slovu vrátil Pech, který zahájil diskusi na téma, jak uspět jako fanklub v Gambrinus lize. Padaly zajímavé návrhy a vylepšení, včetně jejich řešení. Na to, aby se fanklub mohl posunout dál a byl schopen řešit všechny tyto činnosti efektivně se představila nová strukturu fanklubu, tedy jakýsi návrh ze kterého by se mělo vycházet. Nad plánovanou strukturou se začalo diskutovat a vytvořil se konečný tvar nové struktury fanklubu. Nově vzniklý koncept počítá se zapojením většího počtu fanoušků do dění v čele fanklubu. Pod předsedu fanklubu spadá šest odvětví, do kterých se dosadili jednotliví členové fanklubu. Jsou to tato odvětví: Malá kopaná, Chorea, Kotel, Výjezdy, Finance a Články. Na předsedu a celý fanklub dohlíží Kontrolní orgán, který čítá dva členy fanklubu a jednoho zástupce klubu. Po jednomyslném schválení této struktury se začalo hlasovat o předsedovi fanklubu. Jediným kandidátem na tento post byl Robert Pavlík ml., který obdržel 10 hlasů z 11 možných. Pavlík si poté zvolil svůj tým, kterým obsadil jednotlivé posty nově vzniklé struktury fanklubu. „ Jsem rád, že jste mě zvolili svým předsedou, doufám, že naplním očekávání, která do mne vkládáte, a že se fanklub posune zase o něco dál" vyjádřil svou radost ze zvolení nový předseda.

Na konec schůze vyslovil Pech ml. přání:„Věřím, že nás příště bude více a do další volby si nejen funkce předsedy Fanklubu vydobyde větší prestiž a bude více kandidátů."
Do nové koncepce fanklubu spadá také úkol dát fanklubu oficiálnější podobu, udělat z něj neziskovou organizaci. Popřejme tedy novému předsedovi fanklubu a jeho týmu hodně štěstí v náročné práci, ať se mezi prvoligovými fankluby neztratíme.

Struktura fanklubu a zvolení členové:

Kontrolní orgán: Jiří Pech ml., David Zeman + zástupce klubu
Předseda fanklubu: Robert Pavlík ml.
Malá kopaná: Michal Komosný
Choreo: Tomáš Bajer
Kotel: Robert Pavlík ml.
Výjezdy: David Zeman
Finance: Ondřej Sapola
Články: Ondřej Novotný

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu