30.07.2012, Miroslav Fuks

Komňacký: Zaplatili jsme nováčkovskou daň

Komňacký: Zaplatili jsme nováčkovskou daňFotbalisté FC Vysočina byli na Slavii strašně blízko velké senzaci a fantastickému vstupu do Gambrinus ligy. Bohužel, svůj velmi nadějný náskok 0:3 neudrželi a nakonec se do Jihlavy vrátili „jen“ s bodem. Jak lodivod Vysočiny František Komňacký zápas viděl?

 

Je logické, že jsme společně s kolegou Petrem Radou nespokojení. On proto, že by Slavia doma měla vyhrávat, a my protože jsme vedli 3:0 a měli jsme utkání a vedení udržet. Osobně mohu být spokojený s tím, co jsme předvedli na hřišti v první půli. Hráli jsme docela pozorně vzadu, když jsme Slavii prakticky do ničeho nepustili. Byla tam sice řada sice řada standardek, ale i s nimi jsme si velmi dobře poradili. Zároveň jsme byli nebezpeční nejen při brejkových situacích.

Co jste svým svěřencům říkal v poločase?
Řekli jsme si, že musíme pokračovat ve stejném herním projevu, že utkání není vyhrané. Hráče jsme upozorňovali na to, že Slavia je dost silná na to, aby též vstřelila tři branky. Že jak se povedlo nám poměrně lehce vstřelit tři branky, tak úplně to samé můžou dokázat slávisté.

V závěru zápasu jste si prožil pořádné nervy...
Po vystřídání měl náš výkon výrazně sestupnou tendenci a závěr jsme zbytečně dohráli ve zmatcích a nekoncentrovanosti. Bojím se, že kdybychom snad hráli ještě dvě tři minuty, tak by tam Slavia čtvrtý gól možná dotlačila. Přesto musím zdůraznit, že bod ze Slavie je pro nás cenný. Navíc jsme dnes získali nenahraditelné zkušenosti a poznatky. Před skvělou atmosférou mnozí naši hráči poprvé přičichli ke Gambrinus lize. Jsem rád, že jsme v utkání vyloženě nepropadli a poprali jsme se o tři body. Věřím, že budeme v podobném duchu, ale se šťastným koncem, pokračovat i v dalších zápasech.

Před zápasem byste asi bod z Edenu brali?
To určitě! Kdyby nám někdo řekl, že ze Slavie povezeme bod, byli bychom šťastní. Vzhledem k průběhu utkání nás to ale trochu mrzí. Měli jsme to udržet. Nicméně jsme nováček, učíme se velkému fotbalu a ještě asi zažijeme pár takových zápasů, které by zkušenější mužstvo dokázalo zvládnout lépe.

  • kompletní ohlasy včetně slov jihlavských hráčů Stanislava Tecla, Václava Kolouška a Jaromíra Blažka naleznete na Youtube kanálu Ježour TV

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu