01.08.2012, MF DNES - Vysočina - Jan Salichov a Michal Jindra

Jihlavský trenér Komňacký: Masopust? To bude velký talent

Jihlavský trenér Komňacký: Masopust? To bude velký talentJe mu devatenáct, ještě na jaře hrál za jihlavský dorost, po pondělku se však jméno záložníka Lukáše Masopusta učí znát celá fotbalová republika. Jeden ze svěřenců nového jihlavského kouče Františka Komňackého měl v dohrávce prvního kola nové sezony velký podíl na šokujícím návratu FC Vysočina mezi českou elitu.

 

Podceňovaný tým, který v nejvyšší soutěži nastoupil po šestileté pauze v roli outsidera, vedl po pětačtyřiceti minutách na hřišti pražské Slavie 3:0. A Masopust přihrál na úvodní dvě branky.

"Tvrdím, že to bude velký talent našeho fotbalu," chválil svého svěřence Komňacký. "Samozřejmě, ještě dělá chyby. Ale připravil první dva góly a dokud byl na hřišti, měli jsme dopředu jakousi sílu a byli jsme nebezpeční," doplnil jihlavský kouč.

Výkon mladého záložníka chválila i jedna z legend jihlavského klubu, bývalý obránce či záložník Michal Veselý.

"Nevěděl jsem, že takový hráč v Jihlavě je," připustil. "Na jaře hrál v dorostu, viděl jsem ho v jednom zápase za juniorku," připomněl Veselý dosavadní čtyři Masopustovy starty v MSFL, v nichž vstřelil dva góly. "Potvrdila se jeho kvalita, když se v létě dostal do přípravy áčka, zasloužil si základní sestavu a ukázal, že hraje výborně," doplnil Veselý.

  • kompletní článek naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu