15.10.2012, Miroslav Fuks

Juniorka po sérii výher narazila v Táborsku

Juniorka po sérii výher narazila v TáborskuJuniorka FC Vysočina na půdě Táborska sehrála nevydařený duel. Po sérii tří cenných výher v řadě podali jihlavští mladíci zejména v první půli špatný výkon a zaslouženě prohráli 2:0 (1:0), když skórovali domácí hráči Kluzák a Prášek.

 
TáborskoTáborsko
12.kolo, pondělí 15.10.2012, 15:30
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 20. Kluzák, 58. Prášek
ŽK: Holub, Kluzák - Urbánek
Rozhodčí: Černý - Pospíšil, Janíček
Diváci: 0
Táborsko: Varyš - Stuchlík, Hric, Kalášek, Kluzák - Civič, Holub, Pavličko, Turek - Rosůlek, Prášek
FC Vysočina: Matiašek - Kryštůfek, Vonasek, Fadrný, Urbánek (70. Vokoun) - Kliment (64. Přibyl), Kučera, Kazić (46. Šuta), Kosak - Zeman, Koudelka (58. Štancl).
 

Komentář

Po opatrném úvodu se první nebezpečnou střelou prezentoval v 16. minutě Pavličko, ale brankář Matiašek svůj tým podržel. O 4 minuty později šli domácí do vedení. Po sérii rohových kopů se míč odrazil až ke Kluzákovi, který krásnou střelu z 25 metrů poslal domácí Táborsko do vedení. Ve 37. minutě se nejprve řítil do šance táborský Prášek, ovšem hostující obránce mu na poslední chvíli míč vypíchl. Na druhé straně se pokusil o odpověď Kučera, ale branku Varyše z úhlu přestřelil. Chvíli poté domácí rozehráli standardní situaci. Na centr Civiče si naskočil Rosůlek a tečovanou hlavičkou dal vyniknout brankáře Matiaška.

I do druhé půle vstoupili lépe junioři Táborska. V 51. minutě po centru z pravé strany hlavičkoval Rosůlek doprostřed branky, kde stál připravený Matiašek. Z následné dorážky Civič orazítkoval tyč jeho branky. V minutě 58. už to bylo 2:0, když se po chybě hostující obrany prosadil Prášek. Nejprve vypíchl míč obránci a následně udělal kličku brankáři a bez problému zavěsil. Jihlavští mladíci se poté herně zvedli, ale recept na gólmana Varyše nenalezli. Naopak mohl v 84. minutě po centru z pravé strany vystřelit Vukadinovič, ale jeho střela trefila pouze prostředek branky, kde stál pozorný Matiašek. O tři minuty později Rosůlek ukázkově obešel brankáře Matiaška a vystřelil. Míč však skončil na břevně. Na skóre se tak už nic do konce zápasu nezměnilo.

„V první půli jsme hráli pomalu a komplikovaně, naše kombinace byla nepřesná. Náš výkon se zlepšil až od 60. minuty po druhé obdržené brance. Bohužel jsme nenavázali na předchozí porážky a z Táborska jsme si odvezli zaslouženou porážku,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu