15.09.2005, Redakce

Práce na rekonstrukci stadiónu by měly být zahájeny 21. listopadu

Konečně vám můžeme přinést bližší informace a především pak vizualizace budoucí podoby stadiónu FC Vysočina!

 
V současné době probíhá výběrové řízení na generálního dodavatele stavebních prací a konečné podoby doznal i projekt stadiónu, který rovnou řešil celkovou podobu budoucí chlouby celého Kraje Vysočina. Práce na I. etapě stadiónu by měly být zahájeny po domácím utkání Gambrinus ligy se Zlínem v pondělí 21. listopadu. Tato etapa bude obnášet stavbu umělého osvětlení, kryté tribuny pro 2.500 diváků přímo za brankou (ve směru k v tréninkovému travnatému hřišti), čtyř rohových objektů tzv. komínů a parkoviště pro hosty a VIP.

Pokud Česko postoupí na MS v kopané a tím bude dříve zahájena jarní část Gambrinus ligy, tak bude základní část prací (umělé osvětlení a tribuna) ukončena do 12. února 2006. Završení celé I. etapy vč. dostavby rohových komínů a parkoviště je poté naplánováno do 15. června příštího roku. Zmíněné komíny budou obsahovat nezbytné sociální zázemí, bufety, chybějící kanceláře klubu, ubytovací kapacity a další dosud prostory dle požadavků ČMFS v projektu Stadióny 2003.

Zbývající etapy rekonstrukce stadiónu budou závislé na výkonech FC Vysočina, potažmo diváckém zájmu a finančních možnostech Města Jihlavy a Kraje Vysočina, kteří jsou spoluinvestory tohoto projektu.

Věřme, že výše uvedené termíny nezůstanou pouze na papíře a že se skutečně co nejdříve dočkáme důstojného fotbalového a diváckého zázemí i na Vysočině!

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu