19.10.2012, Miroslav Fuks

V neděli též exhibice biketrialu a poločasový fotbálek

V neděli též exhibice biketrialu a poločasový fotbálekNedělní velice atraktivní zápas Vysočiny proti Spartě bude hlavně o špičkovém fotbale a velkých emocích. Přinese však i zajímavý doprovodný program. Zhruba 20 minut před utkáním, tedy chvíli po 17 hodině, bude prostor bývalé dráhy před domácím kotlem vyhrazen exhibici biketrialového týmu AMK Hamry nad Sázavou a na poločasovou přestávku je připraven netradiční fotbálek v režii Hitrádia Vysočina. Atmosféru výjimečného zápasu podpoří i chorea Fanklubu FC Vysočina.

 

Biketrialový tým AMK Hamry nad Sázavou představí veřejnosti velice atraktivní adrenalinový sport. Biketrial je dovedností cyklistický sport, se kterým se lze začínat už v 5 - 6 letech. Představuje skvělou přípravu pro všechny další odvětví cyklistiky i motorismu. Hamerští biketrialisté mají ve svém středu tři bronzové medailisty z letošního MS. Jsou jimi Kryštof Málek v kategorii do 12let, Marie Křivová v kategorii ženy a Vojtěch Křiva v kategorii junior. Více informací o klubu najdete ZDE.

Poločasová přestávka přinese už potřetí v podzimní sezóně atraktivní fotbálek sličných hostesek Hitrádia Vysočina proti vylosovaným fanouškům a výhercům soutěží. Ti však budou mít hru velice ztíženou a to i přesto, že jich bude 2 x více, než dívek. Nastoupí totiž svázáni ve dvojicích. Jejich námaha a zábava pro diváky na tribunách však bude odměněna malým soudkem Gambrinusu!

V této souvislosti v předstihu upřesňujeme vylosované účastníky této poločasové soutěže. Za Fanklub to jsou Pavel Pleško, Jiří Zlatuška, Milan Pokorný, Luboš Janoušek a Tomáš Bajer. Na základě soutěže „FCV bublina“ probíhající na klubovém Facebooku tuto možnost získali Patrik Komínek a Petr Stejskal a z početných řad permanentkářů byli vylosováni majitelé těchto karet:. sektor A3 - řada 7 – sedadlo 11, sektor A3 - řada 6 – sedadlo 39, sektor B1 – řada 15 – sedadlo 26, sektor B3 – řada 5 – sedadlo 15. Všichni uvedení, nechť se co nejdříve na počátku přestávky dostaví na hrací plochu – vstup od brány u hlavní pokladny.

Mimochodem, soutěž „FCV bublina“ se těší vzrůstající popularitě. Její druhý díl v Gambrinus lize nabídl v hlavní roli ostravského gólmana Bučka, jak pomáhá Lukáši Masopustovi od nepříjemné křeče. Největší popularitu a kupón do Cinestaru získal Petr Svoboda a jeho hláška: „To je poleženíčko, takový pažit je jen u nás v Jihlavě“. Na 2. a 3. místě skončili Patrik Komínek (hláška: „Jak dlouho mám ještě ležet?“) a Petr Stejskal (hláška: „Začínám blbě vidět. Že by ten metanol?!"), což jim vyneslo výše uvedenou vstupenku do poločasové soutěže v rámci nedělního duelu proti Spartě.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu