22.10.2012, Miroslav Fuks

Permanentky FC Vysočina znovu v prodeji!

Permanentky FC Vysočina znovu v prodeji!Je tu avizovaný doprodej permanentek na ligová utkání FC Vysočina! Hledáte krásný vánoční dárek? Chcete mít jistotu svého místa na tribuně? Nechcete už komplikovaně shánět lístky a stát frontu v předprodeji? Chcete mít zadarmo zápasy Poháru České pošty? Chcete mít levnější cenu permice pro příští ročník? Chcete být zařazeni do slosování pro poločasové soutěže? Tak využijte aktuální nabídky!

 

„Permanentky jdou znovu do prodeje od čtvrtku 25. října za jednotnou cenu 1.000 Kč. K dispozici jsou volná místa v sektorech A2, A3, A4, B1 a B4. Prodej bude probíhat v našem Fanshopu během dvou nadcházejících čtvrtků – 25. října a 1. listopadu – a to v časech od 13:00 do 17:00 hodin. Fanoušci se za poslední měsíce přesvědčili o četných výhodách, které vlastnictví permanentní vstupenky přináší. Hodnota této celosezónní vstupenky roste i s ohledem na blížící se utkání IV. kola Poháru České pošty, v němž v Jihlavě pravděpodobně opět přivítáme Spartu Praha,“ uvedl Miroslav Fuks, marketingový manažer FC Vysočina.

Připomínáme i možnost objednání či zamluvení permanentky po domluvě se sl. Kadlecovou na e-mailu vstupenky@fcvysocina.cz, popř. prostřednictvím mobilu 731 760 712.

Památná fronta na vstupenky před utkáním s Plzní

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu