25.10.2012, Miroslav Fuks

Můžete se těšit na společný kalendář FC Vysočina a PSJ!

Můžete se těšit na společný kalendář FC Vysočina a PSJ!Stále se rozšiřující nabídku Fanshopu FC Vysočina zanedlouho rozšíří vítaná novinka. Těšit na ni mohou nejen fanoušci, ale též obchodní partneři klubu a akciové společnosti PSJ. V tomto týdnu totiž vznikaly fotografie pro nový nástěnný kalendář na rok 2013. Ten se musel vypořádat se zdánlivě náročným úkolem – spojit do jednoho uceleného snímku fotbalisty FC Vysočina, významné stavby PSJ a krásné modelky agentury Faible Modéles.

 

Zrod fotografií představoval nelehký koordinační úkol pro agenturu i marketingový úsek FC Vysočina. „Veškeré snímky musely být zhotoveny v tomto týdnu, přičemž nesměl být nijak narušen tréninkový program „A“ týmu. Přitom záběry vznikaly v Praze, v Brně a v Jihlavě a na místě se museli sejít nejen v Londýně působící fotografka Tereza Haszprunárová, fotbalisté a modelky, ale i nezbytný štáb čítající kadeřníka, vizážistku, stylistu či asistenta. Všechno do sebe prostě muselo perfektně zapadat. Pro FC Vysočina i PSJ byl obdobný nástěnný kalendář premiérou a já jsem po posledním dnu fotografování přesvědčen, že na výsledek budeme moci být pyšní. Všem zúčastněným děkuji za spolupráci a ocenit bych chtěl i vstřícnost a ochotu našich hráčů a trenéra Komňackého,“ uvedl Miroslav Fuks, marketingový manažer FC Vysočina.

Doplňme, že snímky vznikaly v pražském administrativním komplexu BB Centrum, před pankráckou dominantou City Tower, na stavbě nejvyšší české budovy AZ Tower a dva záběry jsou spojeny s pražským objektem Main Point Karlin, který v letošním roce získal ocenění MIPIM Awards označují nejlepší administrativní budovu světa za rok 2012. Ve čtvrtek se celý štáb přesunul do Jihlavy, kde využil unikátních prostor zrekonstruované jihlavské radnice a na samotný závěr nemohl opomenout ani stadión v Jiráskově ulici.

Tím však trochu hektické práce na kalendáři rozhodně nekončí. „Fotografie dostanou do rukou grafici a tiskaři. Uděláme maximum pro to, aby nástěnný měsíční kalendář formátu A2 byl v prodeji fanouškům už před posledním domácím zápasem podzimu – 16. listopadu proti Českým Budějovicím,“ zdůraznil Fuks.

  • bohatou fotogalerie z průběhu vzniku kalendáře naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu