04.11.2012, David Zeman

Dorost po třech utkáních prohrál

Dorost po třech utkáních prohrálPo třech utkáních, ve kterých starší dorost nepoznal hořkost porážky, bohužel tentokrát nestačil na Slovácko, když mu na jeho hřišti podlehl 2:0 (0:0). V příštím kole čekají dorost Teplice, které jsou lídrem tabulky.

 
SlováckoSlovácko
15.kolo, sobota 3.11.2012, 11:00
2:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Kriegsmann, Hanousek, Ločárek (46. Maruš) - Hron (78. Homola), Demeter, Dvořáček (61. Ujčík), Klusák - Kelbler (Morava), Hošek (69. Trojánek).
 

Komentář

Do utkání jsme vstoupili výborně, dostupovali jsme hráli agresivně a po zisku míče chodili do rychlého protiútoku. Vytvořili jsme si několik velmi dobrých situací, které vyvrcholili vstřelenou brankou, která nebyla uznána kvůli ofsajdu. Nektere situace jsme řešili, příliš pomalu, jiné zase nepřesně a nebo strašně složitě. Soupeř se začal postupně dostávat do hry a v závěru poločasu nás dostal pod tlak, který jsme
ještě ustáli. Ve druhé půli nás Slovácko přehrávalo, nechali jsme soupeře hrát
jeho hru a to nakonec rozhodlo. Domácí ukázali ve druhé půli svou opravdovou
kvalitu. Hrali v obrovské rychlosti, rychle kombinovali, byli kvalitnější v osobních soubojích, špičkově řešili jednotlivé situace a nutili nás k faulům a chybám. Nakonec jsme inkasovali obě branky po standardních situacích. Hráli jsme především ve druhém poločase nepřesně a nedostali jsme se do hry, prohráli jsme zaslouženě, soupeři musíme poblahopřát. S výkonem týmu nejsem spokojen. Musíme se poučit z chyb a prát se o body v dalších utkáních.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu