12.11.2012, Jihlavský DENÍK - Karel Líbal

Ženy se výhry nedočkaly ani na závěr

Ženy se výhry nedočkaly ani na závěrSe ziskem jediného bodu ukončily podzimní část jihlavské fotbalistky. Nic na tom nezměnilo ani poslední utkání proti Lokomotivě Brno.

 
FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, neděle 11.11.2012, 11:00
0:2
(0:1)
Lokomotiva BrnoLokomotiva Brno
 
Branky: 32. Z. Holcmannová, 53. Svobodová. Rozhodčí: Kůrka
Diváci: 30
FC Vysočina: Kolouchová – Sedláková, Dáňová, Šerá, Králíková – Z. Žampová, Wasserbauerová (80. Francálková) – Burešová, Lačná, Vinická (70. Ryšavá) – Jouklová.
 

Komentář

Mladé hráčky Vysočiny předvedly bojovný výkon, na zkušenějšího soupeře to přesto nestačilo. Několik zajímavých kombinací k brance nevedlo, naopak po půl hodině hry udeřily hostující hráčky. Dlouhý výkop jejich brankářky přeletěl celou obranu Vysočiny a nabíhající Zuzana Holcmannová si poradila i s brankářkou Kolouchovou – 0:1. „Výkopy jejich brankářky nám dělaly celý první poločas problémy, holky nebyly schopné na ně zareagovat,“ mrzelo trenéra Miloše Císaře. Ze stejné situace mohlo Brno vedení navýšit, Kolouchová se však podruhé tváří tvář hostující útočnici vytáhla.

Veškerou snahu po vyrovnání zatrhli hosté krátce po přestávce. Na přesnou kolmici za obranu si naběhla Svobodová a rozhodla o výhře Brna. „Už jsme potom nebyli schopni s výsledkem cokoliv udělat,“ uznal Císař.

Vysočina je tak po první polovině Moravské ženské fotbalové ligy na posledním místě se ziskem jediného bodu. „V zimě nás čeká hromada práce, především na fyzické kondici,“ plánuje Císař.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu