30.11.2012, Miroslav Fuks

Hráči se sešli na závěrečném obědě a zamířili na dovolenou

Hráči se sešli na závěrečném obědě a zamířili na dovolenouOficiální tečkou za sezónou bývá v FC Vysočina tradiční oběd či večeře hráčů a realizačního týmu s představiteli vedení. Nejinak tomu bylo i na konci úspěšného fotbalového roku 2012, kdy se všichni po poledni sešli ve velkém refektáři jihlvaského Hotelu Gustav Mahler. Tým se dočkal nejen výtečného obědu, ale též poděkování a přání do roku 2013 z úst ředitele klubu Zdeňka Tulise a Františka Vaculíka, předsedy představenstva akciové společnosti PSJ.

 

Předehrou závěrečného oběda byl dopolední hokejový match „staří vs. mladí“. Přesný výsledek této nelítostné bitvy se nepodařilo získat, ovšem vítěze jasně odhalilo právě následné setkání v Hotelu Gustav Mahler. „Staří“ mazáci v čele s Jaromírem Blažkem povstali od stolu a sedícím mladíkům sborově popřáli dobrou chuť k obědu.

Týmu Františka Komňackého v pátek 30. listopadu započala vytoužená dovolená. Hned po vánočních svátcích fotbalisté rozjedou individuální trénink po dohledem sporttesterů, aby byli perfektně připravení na funkční a diagnostické testy na FTVS v Praze, které se uskuteční ve čtvrtek 3. ledna. O den později se všichni sejdou v Jihlavě k prvnímu tréninku v rámci zimní přípravy.

  • fotografie ze slavnostního oběda naleznete ZDE

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu