04.12.2012, MF DNES - Vysočina - Jan Salichov

Sparta, Plzeň nebo bundesliga? Jihlava věří, že kanonýra Tecla udrží

Sparta, Plzeň nebo bundesliga? Jihlava věří, že kanonýra Tecla udržíNejmladší kapitán v nejvyšší domácí fotbalové soutěži, který v 11 zápasech před zraněním kotníku nastřílel 10 branek a jemuž – navzdory zdravotními problémy vynucené pětizápasové pauze – stále patří třetí místo v tabulce střelců celé ligy. Taková je vizitka Stanislava Tecla. Nyní má dvaadvacetiletý jihlavský útočník nakročeno k tomu stát se žádaným zbožím v zimním přestupovém období.

 

O bývalého reprezentanta do 21 let, kterého díky vydařenému podzimu začal sledovat i trenér národního týmu Michal Bílek, se údajně zajímá pražská Sparta nebo plzeňská Viktoria. Talentovaného fotbalistu však mají v hledáčku i některé zahraniční kluby. "Se zástupci jednoho z nich jsme seděli a jednali jsme," potvrdil MF DNES František Vaculík, faktický majitel FC Vysočina.

"Já o žádných nabídkách nevím," krčí rameny Tecl. "S panem Paskou jsme domluveni, že až se vrátí ze zahraničí, vyhodnotíme, jak situace vypadá," zmiňuje schůzku s agentem Pavlem Paskou, která by se měla uskutečnit v nejbližších dnech. "Mělo by to být v tomto nebo v příštím týdnu. On se ve středu vrací z Dubaje, takže by mi měl dát vědět a nějak se domluvíme," doplňuje Tecl.

"Já se k tomu zatím nebudu vůbec vyjadřovat," uvedl pro MF DNES Paska. "Je však určitě rozdíl mezi různými spekulacemi a objektivními informacemi," doplnil. Vedení FC Vysočina by rádo mladého hráče udrželo, zároveň však připouští, že v případě lukrativní nabídky by mu nebránilo ve štěstí. "Může být prodán. Vždy je to otázka poptávky a nabídky," říká otevřeně Vaculík.

  • kompletní materiál včetně rozhovoru se Stanislavem Teclem naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu