03.02.2013, Miroslav Fuks & Tomáš Kučera

Kučera: V létě tu musí být super dovolená

Kučera: V létě tu musí být super dovolenáFotbalisté FC Vysočina se v sobotu dorazila do turecké Antalye, která bude až do středy 13. února místem jejich herního soustředění před startem Gambrinus ligy. O dojmy a zážitky z pobytu, zápasů a tréninků se s vámi bude dělit záložník Tomáš Kučera, ale i další jeho spoluhráči.

 

„Po naprosto bezproblémovém letu na přímé lince Drážďany – Antalya jsme se v sobotu večer ubytovali ve skvěle vybaveném a rozsáhlém Kervansaray Hotelu. Ten se nachází jen něco přes 10 kilometrů od letiště v parku Lara u pobřeží Středozemního moře. Hotel je v této době každoročně obsazen řadou evropských fotbalových týmů, se kterými se dělíme o dvě travnaté plochy. Ty jsme v neděli hned dvakrát vyzkoušeli. První proběhl od 10:30 hodin a byl na úvod docela intenzivní. Druhý trénink začal od 15:30 hodin a byl lehčí, zaměřený na herní průpravu. Zahráli jsme si deset na deset, ale hrálo se na čtyři branky. Nechyběla ani hra pět na pět s narážeči.

Jinak je tady moc příjemně. Říkáme si, že v létě by tu mohla být super dovolená. Teplota vzduchu dnes byla kolem 18 stupňů a po většinu dne svítilo sluníčko. Hotel nemá chybu, stejně tak i jídlo nabízené formou rautu. Každý si můžeme dát, na co máme chuť. Vše samozřejmě v rámci stravy vhodné pro sportovce. Moře je hrozně blízko a pochopitelně láká. Bez ohledu na to, že voda má „jen“ nějakých sedmnáct stupňů, tak už do něj pár nadšenců vlítlo. Někteří museli, protože tam byly nějaké resty z baga.“

Dvojice na pokojích:

Tomáš Kučera - Jan Kosak
Jaromír Blažek – Václav Koloušek
Lukáš Masopust - Jan Hanuš
Ondřej Šourek – Igor Obert
Lukáš Vaculík – Marek Jungr
David Vaněček - Tomáš Marek
Gabriel – Petr Tlustý
Michal Leibl – Jan Kliment
Václav Tomeček – Václav Vašíček
Arnold Šimonek – Milan Kopic
Tomáš Josl - Tomáš Rada
Karol Karlík – masér Petr Šilhán

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu