13.02.2013, Miroslav Fuks

Marek Jungr: Vše směřujeme k prvnímu mistráku

Marek Jungr: Vše směřujeme k prvnímu mistrákuPřes dva tisíce leteckých kilometrů a dalších asi 300 kilometrů v autobuse. To byla dnešní porce fotbalistů a realizačního týmu FC Vysočina. Všichni ji bez úhony zvládli a dočkali se návratu domů. „Na návrat ke svým blízkým jsme se moc těšili. Vůbec nám nevadilo, že měníme příjemné klima v Turecku za zasněžené Česko,“ řekl po příjezdu ofenzivní záložník Marek Jungr.

 

A jak nejlepší jihlavský střelec v rámci soustředění v Turecku pobyt hodnotí? „V našem hotelovém komplexu jsme opravdu nalezli vše, co jsme potřebovali. Od výborného jídla, přes kvalitní regeneraci až po dobré tréninkové podmínky. Pobyt nám navíc zpříjemnilo ideální fotbalové počasí kolem dvaceti stupňů. Není divu, že řada z nás neodolala a vrhla se do vln Středozemního moře,“ chválil dvanáct dní v Antalyi Jungr.

Jak hráči trávili volné chvíle? „Já se hodně věnoval čtení knížek. Jiní poslouchali hudbu nebo využívali internetu. Důležité bylo, že v kolektivu i s přibývající únavou panovala pozitivní nálada. Srandy jsme si opravdu užili dost, bez ní by se na soustředění nedalo vydržet,“ s úsměvem dodal útočně naladěný záložník, který v Jihlavě působí od podzimu 2011.

Vysočině výborně vyšel nejen pobyt v Turecku, ale i odehraná přípravná utkání. „Na výkony a výsledky z přípravy se můžeme dívat pozitivně, ovšem nic neřeší. Moc dobře víme, že těžké boje o ligové body jsou teprve před námi. Veškerou koncentraci a přípravu proto směřujeme k prvnímu mistráku proti Hradci Králové. Stejně tak nijak nepřeceňuji branky, které se mi v posledních zápasech podařilo vstřelit. Nebudou nic znamenat, když na proměňování šancí nedokážu navázat v Gambrinus lize. A v té jsem zatím skóroval pouze jednou,“ připomněl Jungr, který na závěr zdůraznil: „Mnohem důležitější je, aby se na jaře dařilo celému týmu. Věřím, že tomu napomůže i zvýšení konkurence, která se v našem kádru během zimní přípravy vytvořila.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu