22.02.2013, Miroslav Fuks

Last minute přestup: přichází Peter Čvirik

Last minute přestup: přichází Peter ČvirikV poslední přestupní den profesionálních fotbalových soutěží došlo k avizovanému posílení kádru FC Vysočina. S ohledem na nejistotu zdravotního stavu Milana Kopice rozšířil kádr FC Vysočina zkušený slovenský stoper Peter Čvirik (nar. 13.6.1979). Do Jihlavy přestoupil ze Spartaku Trnava, kde na konci ledna předčasně ukončil smlouvu.

 

Čvirik se k jihlavskému týmu se připojil toto pondělí a v pátek už byl připraven na lavičce při utkání proti Hradci Králové. Tento odchovanec Levic nepřišel do zcela neznámého prostředí, neboť ho v dresu Púchova vedl trenér František Komňacký. Společně se radovali z vítězství ve Slovenském poháru v ročníku 2002/03. Tento úspěch si Čvirik zopakoval i s Petržalkou v ročníku 2007/08. Osobně však jistě staví výše slovenské mistrovské tituly se Žilinou (2001/02) a právě Petržalkou, s níž slavil ceněný double. Na kontě má tento urostlý hráč též několik startů v Evropské lize a také zkušenosti z polské (Lechia Gdańsk) a rumunské ligy (Universitatea Kluž).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu