28.02.2013, David Zeman

Dorost U-17 zdolal Teplice

Dorost U-17 zdolal TeplicePo herním výpadku, který způsobila sněhová kalamita, se dorost U-17 utkal v dalším přípravném utkání na domácí půdě s Teplicemi. Po gólech Šerého, Sargsyana a Duby nakonec zvítězil 3:1 (0:1).

 

FC VYSOČINA JIHLAVA - FK Teplice 3:1 (0:1)
Góly Vysočiny: 51.Šerý, 71.Sargsyan, 80.Duba
Sestava: Kolář (55. Jícha) - Hekerle (40. Bednařík), Rychetník, Šerý D., Fiala - Haala, Jančík, Šerý M., Sargsyan - Duba, Mazel (70. Hekerle).


"Po víkendové pauze, kdy jsme nemohli kvůli sněhové kalamitě hrát, jsme se dnes střetli s kvalitním protivníkem z Teplic. V úvodu utkání jsme byli mírně lepší, nastřelili jsme tyč a dvakrát břevno. Teplice však postupně přebírali iniciativu a zaslouženě šli do vedení. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a vyrovnali díky krásné střele M. Šerého. Od této chvíle se hrál fotbal nahoru-dolu a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Teplice si vytvořili více šancí, které však neproměnili, včetně pokutového kopu. Vítězství na naši stranu převrátil střelou ze střední vzdálenosti Sargsyan. V poslední minutě pečetil naši výhru Duba, kterého kolmou přihrávkou vyslal M. Šerý. Naši hráči si dnes sáhli na samé dno svých fyzických sil. Odměnou jim tak byla výhra proti výborně hrajícímu soupeři!" zhodnotil utkání trenér Kamil Průša.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu