12.03.2013, Miroslav Fuks

Vysočina jde do boje! Právě teď vás nejvíce potřebuje!

Vysočina jde do boje! Právě teď vás nejvíce potřebuje!Gambrinus liga o víkendu uzavře svoji druhou třetinu. Už teď je dopředu jasné, že její závěr na všech pólech tabulky přinese vypjaté boje o každý píď hřiště a obrovské nervy pro hráče, trenéry i fanoušky. Každý zápas bude jako klíčový duel play-off, každý bod může být nesmírně důležitý.

 

Právě v těchto soubojích může sehrát významnou úlohu podpora fanoušků. „Velmi důležitý zápas nás čeká v pondělí proti favorizované Mladé Boleslavi. Celý tým touží po první jarní výhře a na svém stadiónu chceme udělat maximum pro tři body. Víme, že jsme fanoušky nepotěšili prohrou v Olomouci a že je možná nepřesvědčil náš výkon v úvodním zápase proti Hradci. Přesto bych je chtěl touto cestou požádat, aby v pondělí nezůstávali doma a přišli nás na stadión v co největším počtu povzbudit. Proti silnému soupeři budeme potřebovat každý hlas, každý pár rukou. Za tým jim mohu slíbit, že na hřišti odevzdáme všechno,“ řekl za kabinu FC Vysočina muž nejpovolanější - kapitán Lukáš Vaculík.

Velice důležitý zápas proti jednomu z nejagresivněji hrajících celků Gambrinus ligy, který každoročně usiluje o pohárové příčky tabulky, proběhne v pondělí 18. března od 17:00 hodin. Brány a pokladny stadiónu se otevřou v 15:30 hodin. K parkování tradičně doporučujeme využít odstavný prostor vykládky Českých drah v prostoru vedle závodu Ferona v Jiráskově ulici.

Předprodej vstupenek na duel proti Mladé Boleslavi bude probíhat výhradně ve čtvrtek 14. března v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin.

Blokace vstupenek pro mimojihlavské

FC Vysočina nadále pokračuje ve stále více využívané nabídce pro obyvatele Kraje Vysočina. Ti si vstupenky na ligové zápasy mohou zablokovat prostřednictvím e-mailu vstupenky@fcvysocina.cz a to v minimálním počtu 4 kusů. Podmínkou však je uhrazení a vyzvednutí těchto objednaných vstupenek nejpozději 30 minut před výkopem daného utkání na hlavní pokladně. Později už vstupenky propadnou do běžného prodeje. Připomínáme ještě jedno pravidlo - při vyzvednutí vstupenek je nutné předložit alespoň dva občanské průkazy potvrzující, že zájemci o vstupenky mají trvalé bydliště v Kraji Vysočina a zároveň mimo okres Jihlava. Objednávky lze zasílat před každým domácím zápasem nejpozději do středy do 9:00 hodin. Později už žádosti nebudou akceptovány. Děkujeme za pochopení.

  • další informace k organizaci utkání - ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu