31.03.2013, David Zeman

Dorost U-19 prohrál v Olomouci

Dorost U-19 prohrál v OlomouciDorost U-19 odehrál proti Sigmě Olomouc solidní utkání, ve kterém si vypracoval pár vyložených šancí, které bohužel neproměnil a odváží si tak prohru 1:0 (0:0).

 
OlomoucOlomouc
23.kolo, sobota 30.3.2013, 11:00
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Kriegsmann, Hanousek, Pedro - Hron (60. Kelbler), Demeter, Ujčík (46. Zábrodský), Klusák (75. Homola),Veselský (78. Dvořáček) - Maruš
 

Komentář

"Na utkání v Olomouci jsme si věřili. V prvním poločase byl soupeř více na míči. My jsme se snažili ho dostat to určených prostorů a tam míče získávat a to se nám velmi dařilo. Měli jsme několik rychlých protiútoků, které jsme nedokázali dotáhnout do konce. Největší z nich byl kontr po kolmici kdy šel Maruš úplně sám na domácího brankáře, ale situaci vyřešil velmi špatně. Sigma dobře kombinovala, ale nebyla schopna se přes nás vůbec dostat a žádnou šanci neměla.
Ve druhé půli jsme si v úvodu vypracovali po brejku roh a po jeho zahrání se dostal do vyložené příležitosti Kriegsmann, ale úplně sám před domácím brankářem mířil těsně nad. Domací přidávali na obrátkách a dostávali nás pod ještě větší tlak. Postupně svoji přesnou a rychlou kombinací nás utahali a střídáním ještě hru oživili. Dvacet minut před koncem střelou ze střední vzdálenosti rozhodli o své výhře. Soupeř měl po celé utkání lepší držení míče, dominoval v individuálních dovednostech a byl na všech postech lepší, ale výrazné šance neměl. My jsme podali maximálně kolektivní výkon na hranici svých možností a měli dvě čisté gólové šance, které pokud v takovém utkání neproměníme, těžko můžeme pomýšlet na bodový zisk. Je to velká škoda, protože jsme měli body velmi blízko. Musíme však uznat, že Sigma je někde úplně jinde. Pracují ve velké rychlosti, přesně a mají výborný pohyb, jejich dovednosti jsou výborné a místy nás dostali pod velký tlak. Soupeři blahopřeji k výhře, ale svůj tým musíme pochválit, většina kluků se obětovala pro tým a odvedly maximum. Čekají nás další důležité zápasy, jedeme dál." zhodnotil utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu