09.04.2013, Miroslav Fuks

Komňacký: Po vyloučení mi bylo jak nahému v trní

Komňacký: Po vyloučení mi bylo jak nahému v trníVysočina proti Brnu vydřela obrovsky důležitou výhru bez ohledu na to, že zhruba 85 minut odehrála oslabena o vyloučeného hráče. Se ziskem 27 bodů odskočila do středu tabulky Gambrinus ligy a do zbývající porce devíti prvoligových zápasů může jít se sebevědomím a větším klidem.

 

Kouč František Komňacký v úvodu zápasu po vyloučení Tomáše Marka neprožíval příjemné pocity: „Po vyloučení mi bylo jak nahému v trní. Byla ve mně malá duše. Čtrnáct dní jsme se připravovali na důležitý šestibodový zápas a po několika jeho minutách bylo všechno jinak. Zvláště v domácím prostředí jsme si byli vědomi potřeby zvítězit, ovšem najednou jsme byli v deseti a nemohli jsme hrát nátlakově a kombinačně přehrávat soupeře. Bylo to spíše obráceně a museli jsme vyjít ze slušné obrany. Na druhou stranu, a hráčům jsem to v poločase zdůrazňoval, jsem nadále chtěl, abychom byli nebezpeční i dopředu. A to se nám podařilo, když jsme za celý zápas měli několik příležitostí a dvě z nich jsme přetavili v branku. Brno, přestože mělo převahu a bylo na míči, se do šancí dostávalo velmi těžko. My vycházeli za zavřené obrany, kterou jsme neotevírali. Do ní se jak proti jedenácti, tak i proti desíti bránícím hráčům hraje velice těžko. Hráčům musím poděkovat za jejich dnešní bojovný výkon na hranici sebeobětování. Chtěli jsme tři body, hráči za nimi šli s ohromným nasazením a za to si tři body zasloužili.“

Brněnský trenér Petr Čuhel byl ke svým svěřencům hodně kritický: "Nám dnes chybělo všechno, zejména v prvním poločase to byl ostudný výkon a Jihlava si připsala zaslouženou výhru. Ve druhé půli jsme nějaké šance měli, ale obecně si pochvalu zaslouží jen fanoušci, kteří nás podporovali do poslední minuty. Jsem zklamaný. Výkon potvrdil a ještě prohloubil to, co nás v minulých zápasech trápilo. Dnes to z naší strany bylo tristní a Zbrojovka je nyní ohrožena."

  • pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně přináší i Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Františka Komňackého z tiskové konference zde najdete i názory střelců Ondřeje Šourka a Arnolda Šimonka.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu