11.04.2013, Miroslav Fuks

U-17: Proti Hlučínu potvrdili své kvality

U-17: Proti Hlučínu potvrdili své kvalityMladší dorost U-17 zvládl utkání v Hlučíně velmi dobře. I na malém hřišti se svojí kvalitou dokázal prosadit a zvítězi t 1:4 (0:2), když skórovali M.Šerý, Klíma, Ráček a Duba.

 
HlučínHlučín
22.kolo, středa 10.4.2013, 12:00
1:4
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 47. - 26. Šerý M., 30. Klíma, 58. Ráček, 80. Duba
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář – Fiala, Šerý D., Rychetník, Haala (53. Hekerle) – Mazel (57. Bednařík), Jančík, Štěpánek (60. Kliment), Šerý M. – Duba, Klíma (48. Ráček)
 

Komentář

"Věděli jsme, že dnes bude velmi obtížné praktikovat naši hru. Na malém hřišti jsme se nedostávali ke křídelní hře. Prosazovali jsme se spíše individuálně. První branku dal M. Šerý po nechytatelné střele ze střední vzdálenosti, druhý gól přidal Klíma po průniku Duby, který mu naservíroval zpětnou přihrávku před branku. Domácí v úvodu druhé půle snížili po brejkové situaci. Na rozdíl dvou branek nás opět poslal Ráček, který tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal. Poslední branku přidal Duba, který obešel i brankáře. Hráči přistoupili k utkání svědomitě a jednoznačně potvrdili své kvality. Všichni zaslouží pochvalu. Nikdo se nezranil, což znamená, že mohou odjet v pořádku na mistrovství světa středních škol do Francie!" řekl k utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu