07.06.2013, Miroslav Fuks

Gambrinus liga v příštím ročníku mírně podraží

Gambrinus liga v příštím ročníku mírně podražíZvýšené nároky na zajištění organizace zápasů Gambrinus ligy a nedávný jednoprocentní nárůst DPH. To jsou hlavní důvody zdražení cen vstupenek a permanentek na domácí duely FC Vysočina ve fotbalovém ročníku 2013/14. „Cenovou politiku jsme nastavili tak, abychom co nejvíce vyšli vstříc majitelům permanentních vstupenek, zejména těm, kteří nákup celosezónní vstupenky opakují,“ zdůraznil ředitel klubu Zdeněk Tulis.

 

Prvoligový fotbal bude dražší pro nepravidelné návštěvníky zápasů. Ti v novém fotbalovém ročníku za vstupenku zaplatí o 20 Kč více, tedy 120 Kč. Mírně vzroste i cena pro obě varianty rodinného vstupného. Nadále bude platit, že děti do 130 cm budou mít vstup na utkání zdarma. Zachován bude i bezplatný odběr klubového zápasového časopisu, jenž je v ostatních klubech Gambrinus ligy zpoplatněn.

Cena nové permanentní vstupenky pro ročník 2013/14 byla stanovena na 1.300 Kč. O stovku vzrostla cena i pro ty, kteří nákup permanentky obnovují – 1.200 Kč. Při počtu 15 domácích zápasů Gambrinus ligy a ceně vstupenky ve výši 120 Kč to znamená úsporu plných 600 Kč. Navíc se každá permanentka vztahuje na veškeré případné domácí duely Poháru České pošty. „Fanoušci se v aktuálním ročníku přesvědčili o výhodách svého jistého místa na tribunách našeho stadiónu. Věříme tedy, že letní prodej permanentek, který pravděpodobně odstartuje v úterý 25. června, překoná loňské rekordní číslo 947 zakoupených permanentek,“ uvedl Zdeněk Tulis.

Členové Fanklubu za své místo zaplatí jenom 1.100 Kč, ovšem navíc musí uhradit 200 Kč za členství ve Fanklubu, které je opravňuje ke slevám při nákupu suvenýrů a výjezdech na venkovní zápasy. Členský příspěvek bude opět v plné výši věnován na činnost Fanklubu FC Vysočina, na výrobu choreografií a úhradu výjezdů.

Absolutní novinkou bude možnost zakoupit si celosezónní vstupenku do klubového V.I.P. Standard zázemí, které se nachází v rohovém objektu tribuny blíže budovy bazénu. Možnost vychutnat si zápas ze svého místa a navíc mít při každém duelu možnost příjemného zázemí, rautového teplého občerstvení a konzumace nápojů vyjde na 7.000 Kč.

Zejména pro firmy je určena možnost hromadného nákupu permanentních vstupenek se zajímavými slevami.

Přehled cen vstupenek a permanentek FC Vysočina pro ročník 2013/14:

POLOŽKA CENA
Vstupenka 120 Kč
Zlevněná vstupenka
(spodek sektoru B5) – důchodci, studenti
100 Kč
Rodinné 1 + 2 (1 + 1) 170 Kč
Rodinné 2 + 2 (2 + 1) 250 Kč
Děti do 130 cm zdarma bez místenky
Permanentka nová 1.300 Kč
Permanentka obnova 1.200 Kč
Členství Fanklub 1.100 Kč (+ 200 Kč za členství)
Permanentka VIP Standard
(místenková permanentka + neomezený vstup
do VIP zázemí stadiónu včetně konzumace
nápojů a rautového občerstvení)
7.000 Kč
Hromadný nákup permanentek 10 – 19 ks – 1.200 Kč/ks
20 – 49 ks – 1.100 Kč/ks
50 ks a více – 1.000 Kč/ks

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu