04.06.2013, David Zeman

Juniorka se rozloučila se sezónou prohrou

Juniorka se rozloučila se sezónou prohrouJuniorka má za sebou divoké utkání s Jabloncem, které bylo zároveň i jejím posledním utkáním juniorské ligy v této sezóně. Přestože Vysočina byla po většinu utkání aktivnější, tak si nakonec odnáší prohru 4:5 (2:2). Mezi střelce se zapsali Kelbler, J. Kučera, T. Kučera a Košulič.

 
FC VysočinaFC Vysočina
33.kolo, úterý 4.6.2013, 13:00, Jiráskova
4:5
(2:2)
JablonecJablonec
 

Góly: 27. Kelbler, 44. T. Kučera, 48. J Kučera, 55. Košulič - 5. Skwarczek, 10. a 53. Štemberk, 64. (pen.) a 76. Jurča
ŽK: 62. Heml (JAB)
Rozhodčí: Adámková – Gallo, Hanáková
Diváci: 100
FC Vysočina: Kotnour – Šuta, Kryštůfek, Pedro (70. Dvořáček), Urbánek (61. Klusák) – Kelbler (78. Rožník), T.Kučera, Koudelka, Košulič - J.Kučera, Kosak.
Jablonec: Krásný – Kozel, Šidlo, Pavlata (84. Šulák), Ledecký, Vukadinovič (54. Vodička), Štemberk, Kubista, Heml, Jurča, Skwarczek.
 

Komentář

Vysočina vstoupila do utkání aktivněji, přesto už v 10. minutě prohrávala po gólech Skwarczeka a Štemberka. Ve 27. minutě ovšem snížil po pohledné akci Kelbler. Těsně před odchodem do kabin, díky nádherné střele z přímého kopu, srovnal skóre Tomáš Kučera.

Do druhého poločasu Vysočina vlétla a odměnou jí byl gól Jindřicha Kučery na 3:2, hned v zápětí se musel vytáhnout s vynikajícím zákrokem gólman Kotnour po hlavičce Jurči. O dvě minuty později se ale ve vápně z otočky opřel do míče Štemberk a o břevno poslal míč do brány - 3:3. Za dvě minuty strhl střelou z hranice vápna opět vedení na stranu Vysočiny Košulič. A bláznivý zápas pokračoval, v 63. minutě vlétl do pokutového území jeden z jabloneckých hráčů a golman Kotnour musel sáhnout k faulu, z následné penalty bezpečně proměnil Jurča - 4:4. V 76. minutě přišel rozhodující zásah po rohovém kopu z hlavy Jurči, jež zůstal úplně osamocený uvnitř vápna Vysočiny.

 
Zápasy
13.kolo | FC Vysočina - Jablonec | 0:1
27.kolo | Jablonec - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu