05.06.2013, MF DNES - Vysočina - Michal Jindra

Sezona mě letos stála hodně nervů, přiznal jihlavský kouč Komňacký

Sezona mě letos stála hodně nervů, přiznal jihlavský kouč KomňackýCíl zachránit první fotbalovou ligu v Jihlavě kouč František Komňacký splnil. Ale také přiznal, že pro něj byla sezona po psychické stránce velmi náročná. Co bude dál, ukončí po roce dvouletou smlouvu?

 

Odejde, neodejde? Bude to během letní pauzy v první lize nejspíš jedno z hlavních témat. František Komňacký, trenér FC Vysočina, tvrdí, že odejde jen v případě neodmítnutelné nabídky.

Nejen o své budoucnosti na lavičce, ale také o uplynulém roce v Jihlavě promluvil jeden z trojice nejlepších trenérů jubilejních 20 let Gambrinus ligy.

Zůstanete v Jihlavě?
To nikdo nemůže říct dopředu. Nevíme, co bude. (úsměv) Já neumím moc plavat, a když se stane, že se utopím u toho moře, tak...

A když se neutopíte?
Já mám v Jihlavě platnou smlouvu a v případě, že nepřijde nabídka, která se nedá odmítnout, tak tady budu i příští rok.

Už se taková objevila?
Zatím ne.

Přejděme k hodnocení sezony podle čtyř "nej". Začněme nejlepším momentem.
Vždy jste nejspokojenější, když vyhrajete. Každé vítězství – a my jsme jich neměli moc, jenom sedm, to je relativně málo – naplní mužstvo jakýmsi uspokojením, nadšením, nabíjí to sílu a energii. To je vždy příznivé.

Co nejhorší momenty ročníku?
Měli jsme samozřejmě i špatné zápasy a někdy jsem z mužstva měl špatný pocit. Řekl bych, že to byl zápas třeba v Ostravě, kdy jsme nebyli ještě zachráněni.  Protože když prohrajete se Spartou nebo s Plzní, kdy víte, že to mužstvo má na každém postu lepšího hráče, tak vás to ani tak nemrzí. Ale když prohrajete v Ostravě nebo Budějovicích, kde jste přesvědčení, že vaše mužstvo není horší, tak to vám tu energii a chuť do práce jaksi bere. A to byly ty nejhorší situace, které jsme naštěstí také nezažívali tak často. Já jsem se zrovna teď díval na tabulku a my máme stejně porážek jako například Liberec a méně než Jablonec. V tomhle smyslu jsme v lize obstáli.

  • kompletní rozhovor naleznete ZDE

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu