10.06.2013, David Zeman

Proběhl druhý ročník Vysočina fans cupu

Proběhl druhý ročník Vysočina fans cupuTento víkend se v Jihlavě odehrál turnaj pořádaný Fanklubem FC Vysočina, který navázal na úspěšný první ročník. I tentokrát se turnaje zúčastnili týmy fanoušků ze Slovenska a České republiky. Ve velice přátelské atmosféře a krásném počasí se nakonec radoval z vítězství tým Sparty Praha, před oběma celky Vysočiny.

 

Ve dvou základních skupinách se utkaly celky Košič, Sparty, Slavie, Dukly Praha, Vysočiny „A" a „B", Senice, Žiliny a Ultras Dukly Jihlava.

Před branami čtvrtfinále nakonec zůstali Košice, Slavia a Dukla Praha, přičemž oba jihlavské týmy postoupili bez větší problémů - „béčko" Vysočiny postupovalo z prvního místo rovnou do semifinále a „áčko" si ve čtvrtfinále poradilo s Ultras Dukly Jihlava. V semifinále „áčko" narazilo na našlapanou Spartu a bohužel podlehlo 4:0, „B" tým smetl Senicu 4:1, kterou v boji o třetí místo, po domluvě obou týmu, po jednoznačných (5:1) penaltách „áčko" porazilo a získalo tak třetí místo. Druhý tým Vysočiny si to ve finále rozdal se Spartou, která si ale vítězství zkušeně pohlídala a bez výrazných komplikací si tak dokráčela pro první místo.

Hned po vyhlášení přišla na řadu kapela Jordan, která se postarala o doprovodný program, kterého se zúčastnili všichni účastníci turnaje.

„Jsme rádi, že se turnaj odehrál bez výrazných komplikací a ve skvělé atmosféře, ačkoli některé týmy bohužel museli svojí účast například i kvůli problémům s povodněmi zrušit, tak můžeme s radostí konstatovat, že druhý ročník navázal úspěšně na loňský premiérový turnaj." Řekl po turnaji jeden z organizátorů Ondrej Sapola.

Skupina A
1. Sparta Praha
2. Jihlava „A"
3. Žilina
4. Slavia
5. Košice

Skupina B
1. Jihlava „B"
2. Senica
3. Ultras Dukla Jihlava
4. Dukla Praha

Čtvrtfinále
Senica - Žilina 3:0
Ultras Dukla J. - Vysočina „A" 3:4

Semifinále
Sparta - Jihlava „A" 4:0
Jihlava „B" - Senica 4:1

O 3.místo
Jihlava „A" - Senica 0:0 (5:1 po pen.)

Finále
Jihlava „B" - Sparta 0:4

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu