02.07.2013, Miroslav Fuks

Vysočina se s Myjavou rozešla bez branek

Vysočina se s Myjavou rozešla bez branekNa Vysočině se představil Spartak Myjava, největší překvapení uplynulého ročníku slovenské Corgoň ligy, který jako nováček dokázal skončit na 4. příčce. Domácí celek nastoupil ve zbrusu nové zápasové sadě dresů Adidas, ovšem gólová efektivita u této nové sady scházela. Přípravný duel na krásném jihlavském pažitu totiž skončil nepopulární bezbrankovou remízou.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., úterý 2.7.2013, 17:00, Jiráskova
0:0
(0:0)
MyjavaMyjava
 

Rozhodčí: Adámková – Vostrejž, Fojt
Diváci: 250
FC Vysočina: I. půle: Blažek – Marek, Tlustý, Šourek, Josl – Karlík, Jánoš – Masopust, Jungr, Vaculík – Přeučil. II. půle: Blažek – Mikula, Kryštůfek, Šourek (69. Tlustý), Josl (56. Urbánek) – Karlík (69. Jánoš), Koloušek – Kliment, Jungr (69. Přeučil), Kosak – Marcin (75. Jungr).
Myjava: Solnička – Siva, Černáček, Častulín, Duga (10. Onder) – Marček, Bruško – Kukoľ, Sládek, Daniel – Kosík. Střídali ve 2. půli: Vavák, Macháček, Pelegríni, Kuračka, Neovesky, Szekeli.
 

Komentář

Kouč František Komňacký měl k dispozici 19 hráčů, kteří v průběhu zápasu dostali herní příležitost. Ze zdravotních důvodů absentovali Kučera, Kopic, Mešanović, Šilinger, Teplý a Šimonek.

První šance se zrodila v 7. minutě, kdy zleva perfektně odcentroval Přeučil a Jungrovu gólovou hlavičku vytáhl gólman Solnička. O minutu později se na pravém křídle krásně uvolnil Masopust, našel na penaltě Karlíka, ovšem ten tísněn pálil z první nad břevno. Další minuty přinesly obléhání myjavské branky. Mnohé pohledné a rychlé kombinace Vysočiny pohladily oko diváka, ovšem gólové příležitosti se příliš nerodily. Myjava dokázala hrozit z rychlých brejků, ovšem šanci si za celou první půli vytvořit nedokázala. Náznak gólové střely přinesla až 45. minuta, kdy po kombinaci s Masopustem vedle tyče pálil Josl. Když se v samotném závěru neujal ani nadějný brejk tažený Masopustem, tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Více než dvě stovky diváků viděli v úvodu druhé půle vyrovnané dění na hřišti, ovšem postupně získávala převahu omlazená sestava Vysočiny. Branku však žlutí trefili až v 60. minutě, ovšem střela Karlíka gólmana Solničku příliš neprověřila. Na druhé straně pálil v 62. minutě vedle levé tyče Pelegríni. V 65. minutě poslal rozběhnutý Urbánek nebezpečný přízemní centr před branku, ale vytěžil pouze rohový kop. Ten rozehrál Koloušek na Kosaka, který hlavou prodloužil na Karlíka, jehož teč letěla jen těsně vedle branky. V 69. minutě byl faulován Marcin zhruba 18 minut od branky a následný přímý kop krásně zatočil do branky Přeučil. Gólman však jeho ránu neméně efektně vytáhl. V 78. se po pravém křídle probil Jungr, ovšem Kosak po jeho zpětné přihrávce střílel nepřesně a nedůrazně. V 85. minutě se v největší šanci zápasu ocitl Jungr. Koloušek našel parádním pasem za obranou Klimenta, ten vrátil míč na Mikulu, jenž v jedinečné pozici oslovil Jungra. Ten však míč z první poslal vysoko nad břevno. O minutu později se neujala ani hlavička Kosaka po centru z pravé strany. V 89. minutě byla Jánošova střela ze 14 metrů sražena na roh, tudíž i po 90 minutách svítilo na časomíře 0:0.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu