05.07.2013, Miroslav Fuks

Juniorka podlehla druholigovému Táborsku

Juniorka podlehla druholigovému TáborskuNově se tvořící juniorka FC Vysočina měla hned na úvod letní přípravy velice silného protivníka. V Písku se postavila druholigovému Táborsku, které však svoji kvalitu zúročilo až ve druhé půli. Nakonec zvítězilo 5:1 (2:1), když jediný gólový úspěch Jihlavy zaznamenal Patrik Demeter.

 
TáborskoTáborsko
přát., pátek 5.7.2013, 14:00, Písek
5:1
(2:1)
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
 
Branky: 15, a 40. Musiol, 50. Mráz, 54. Potočný, 75. Šimák - 43. P.Demeter
Diváci: 0
Táborsko: I. půle: Varyš – Mašek, Hric, Štrbák, Rožman – Prášek – Šilingr, Džafić, M.Vukadinović, J.Rabiňák – Musiol. II. půle: Toma – Sladký, Mráz, Cíferský, Kotrba – Šiml – Presl, Javorek, Šimák, Potočný – Vrána.
FC Vysočina jun.: Kotnour - Dvořáček, Pedro, Berky, Urbánek - Hráček, Štancl - Kelbler, P.Demeter, Levai - J.Kučera. Střídali: Klusák, Ujčík, Toufar, Tomovič, Ločárek, Šmída.
 

Komentář

"V první půli jsme proti silnému druholigovému soupeři dokázali držet krok a těsně před koncem prvního dějství jsme po hezké kombinaci Demeterem snížili. Do 2. půle jsme prostřídali sestavu a kvalita a zkušenost Táborska se výrazně projevila. Góly soupeře většinou pramenily z našich zbytečných ztrát. Každopádně šlo o velice cennou a přínosnou prověrku našeho nově se tvořícího a mladého týmu," řekl k zápasu trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu