09.07.2013, Miroslav Fuks

Vysočina v Bad Leonfeldenu využívá skvělých podmínek

Vysočina v Bad Leonfeldenu využívá skvělých podmínekNovým domovem prvoligových fotbalistů FC Vysočina se pro tento týden stal čtyřhvězdičkový Hotel & Spa Falkensteiner v malebném hornorakouském městečku Bad Leonfelden. V minulém týdnu se v tomto komplexu vzdáleném pouhých 5 kilometrů od českých hranic připravovala pražská Sparta, nyní hostí výpravu Jihlavy. A postaráno je o ní opravdu skvěle!

 

Svědčí o tom slova trenéra Františka Komňackého: „Vše je na špičkové úrovni, nemáme si na co stěžovat. Spokojeni jsme s ubytováním, stravou i tréninkovými plochami. Máme zde veškeré podmínky k ideální přípravě, navíc hráči mohou v komplexu využít velmi rozmanitých forem regenerace. Jsou zde k dispozici nejrůznější vodní procedury, pět druhů saun či teplý bazén.“

Co představuje náplň tréninků vašeho týmu? „Dvakrát denně jsme na hřišti a pilujeme jednotlivé herní situace. Hráči mohou dle uvážení využít posilovny. Škoda, že u Kosaka propukla silná viróza, která si dnes vynutila jeho odjezd zpět do Jihlavy. Ostatní hráči jsou připraveni na středeční přípravný duel proti ruskému prvoligovému Krasnodaru,“ informoval jihlavský kouč.

Proti Krasnodaru nastoupíte od 15 hodin v městečku Straßwalchen, které je vzdáleno necelé dvě hodiny jízdy od Bad Leonfeldenu. O něco kratší štreka vás čeká i v pátek, kdy od 17 hodin změříte síly v Kammeru proti tureckému týmu Kayseri Ercyspor. Komplikuje vám toto cestování plány? „Není to úplně příjemné, ale jsme na soustředění, tudíž máme dostatek času na podobné přesuny a přípravu na utkání. Důležitá je pro nás možnost konfrontace proti kvalitním soupeřům. Spíše mne mrzí, že se nepodařilo domluvit zápasy s větším odstupem, než jsou dva dny. I proto zvažujeme, že do programu příštího týdne zařadíme ještě jeden přípravný duel,“ uvedl Komňacký.

  • fotogalerii ze soustředění naleznete ZDE

Bad Leonfelden je skvělým místem nejen pro přípravu FC Vysočina, ale i pro vaši dovolenou! Jízda na trekingovém i horském kole, túry, wellness, úžasná kuchyně a mnohem více – stačí kliknout na www.oberoesterreich.at.

Horní Rakousko – Objevte všechny mé stránky, prezentované Evropskou unií

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu