26.08.2013, David Zeman

U-17: Z Brna vezou cenné vítězství

U-17: Z Brna vezou cenné vítězstvíDorost U-17 si poradil se Zbrojovkou Brno na jejím hřišti a veze cenné tři body. Přesto, že Vysočina od třetí minuty prohrávala, tak nakonec dokázala díky brankám Lišky a Sargsyana otočit vývoj utkání, utkání tak skončilo 2:1 (1:1).

 
BrnoBrno
3.kolo, sobota 24.8.2013, 10:30
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: 31. Liška, 64. Sargsyan.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek, Vedral, Vlček, Čermák – Horký (63. Vomela) - Bajer (67. Kolčava), Novotný, Vitásek, Sargsyan (74. Pech) – Liška (52. Šimončič).
 

Komentář

„Na dnešní utkání jsme se v týdnu poctivě připravovali. Jelikož domácí velmi dobře známe, věděli jsme, co můžeme očekávat. Změnili jsme rozestavení a přešli na 4-1-4-1 se záměrem vyplnit střed hřiště, zachytávat kombinace domácích a přecházet do rychlých protiútoků. Ve třetí minutě utkání jsme však hned inkasovali. Naštěstí nás to nijak nezlomilo. Naši hráči se snažili o důraznou hru s maximálním nasazením. Vyrovnat mohl agilní Bajer, který z naší pravé strany šel sám na brankáře. Chvíli na to trefil Sargsyan tyč. Až třetí šanci jsme proměnili. Parádní centr Čermáka si v pokutovém území našel Liška a hlavou vyrovnal. Druhá půle byla velmi podobná té první. Domácí nás však více přitlačili a hrálo se převážně na naší polovině. Do žádné z šancí jsme však Brno nepouštěli. Naopak jsme to byli my, kdo vstřelil druhou branku. K zblokované střele Bajera se dostal Sargsyan, který prostřelil domácího brankáře. V posledních pěti minutách nás Zbrojovka dostala pod obrovský tlak. Brankář Konrád nás však v rozhodující moment podržel, když vychytal tváří v tvář domácího útočníka a také díky tomuto jsme uhájili naši výhru. Chválím všechny naše hráče. Šli na dno svých sil. Jasně se tak přesvědčili, že k fotbalovosti se vždy musí přidat také nasazení, bojovnost a vůle po vítězství. Ceníme si toho, že jsme porazili tak kvalitní tým jako je Zbrojovka!“  pochválil své svěřence po uktání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu