27.08.2013, Miroslav Fuks

Bezpečnostní opatření utkání proti Slavii Praha

Bezpečnostní opatření utkání proti Slavii PrahaNedělní utkání 7. kola Gambrinus ligy mezi FC Vysočina a Slavií Praha budou provázet přísná bezpečnostní opatření. Ta bude sledovat zejména vnášení pyrotechnicky a nebezpečných předmětů. Fanoušci s výraznými symboly hostujícího klubu (dresy, šály, vlajky, čepice atd.), kteří budou mít zakoupeny vstupenky na běžné tribuny, nebudou z bezpečnostních důvodů vpuštěni do domácích sektorů stadiónu FC Vysočina.

 

Kapacita sektoru hostí na stadiónu FC Vysočina činí pro fotbalový ročník 2013/14 maximálně 300 fanoušků. „Tyto vstupenky bude možné zakoupit jak ve čtvrtečním předprodeji na stadiónu, tak i v den utkání od 15:30 hodin v pokladně před vstupem do hostujícího sektoru. FC Vysočina z bezpečnostních důvodů nemůže kapacitu hostujícího sektoru více navyšovat. Zájemci nad uvedenou kapacitu 300 osob nebudou na stadión vpuštěni,“ zdůraznil marketingový manažer Fuks.

Každý fanoušek hostí bude při vstupu do svého sektoru povinen předložit doklad totožnosti s aktuální fotografií. Důvodem je zamezení vstupu nežádoucích osob. Zároveň bude podroben důkladné osobní prohlídce s důrazem na vnášení alkoholu, pyrotechnicky a nebezpečných předmětů – tyto předměty budou zabaveny a daná osoba nebude na stadión vpuštěna bez nároku na vrácení vstupenky.

Zjevně podnapilé osoby budou při vstupu do sektoru hostí podrobeny dechové zkoušce. Pokud zkouška podnapilost potvrdí, tak nebudou do sektoru vpuštěny.

  • informace o prodeji vstupenek na utkání proti Slavii Praha - ZDE
  • obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina - ZDE

Vzpomínka na závěrečný duel loňského ročníku Gambrinus ligy

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu