02.09.2013, Miroslav Fuks

Do kádru „áčka“ se přesunul Jindřich Kučera

Do kádru „áčka“ se přesunul Jindřich KučeraDo kádru FC Vysočina se vrací příjmení Kučera. Nejde však o středopolaře Tomáše, který momentálně hostuje v druholigovém Hradci Králové, ale o útočníka Jindřicha Kučeru. Zanedlouho dvacetiletý jihlavský odchovanec byl do prvoligové kabiny přeřazen z juniorky.

 

„Kučera zaujal dobrými jarními výkony v dresu juniorky. O pozornost trenérů „áčka“ si řekl i v rámci letního Perleťového poháru v Žirovnici, kde si dobře vedl v duelech proti Baníku Ostrava a Bohemians 1905. A protože dobrou formu prokazoval i na startu nového ročníku Juniorské ligy, tak sportovní vedení klubu rozhodlo o přeřazení kapitána juniorky do našeho prvního týmu,“ okomentoval novou výzvu pro Jindřicha Kučeru sportovní manažer Josef Jinoch. Ten předpokládá, že kádr FC Vysočina v tomto týdnu formou testu doplní minimálně dva zahraniční hráči. Prověrkou pro ně bude páteční modelový zápas proti juniorce.

Jindřich Kučera prošel mládežnickými týmy FC Vysočina a poprvé na sebe výrazně upozornil v ročníku 2010/11 v dorostenecké extralize, kdy v 26 zápasech nastřílel 10 branek. Následující dorostenecký ročník však pro něj přinesl vleklé zdravotní problémy a pouze 2 ligové starty. Podzim 2012 strávil na hostování v Havlíčkově Brodě, aby se v lednu vrátil do kádru juniorky. Během jara 2013 nastoupil do 16 utkání Juniorské ligy, zaznamenal 7 gólů a náležel mezi nejlepší hráče jihlavského týmu. Formu si přenesl i do aktuálního ročníku, v němž během šesti duelů zaznamenal 4 trefy.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu