05.09.2013, Redakce

Otevřena sportovní hospůdka „Na Růžku“

Otevřena sportovní hospůdka „Na Růžku“Nemáte kde sledovat televizní přenosy svého týmu? Třeba Váš problém vyřeší nově otevřená hospůdka Na Růžku. Navíc fanoušci FC Vysočina a HC Dukla se v ní budou cítit jako doma, je totiž celá v barvách obou klubů, navíc s dominantní reklamním billboardem FC Vysočina.

 

V nabídce hospůdky najdete jedenáctistupňového Ježka, desetistupňovou Černou Horu, dvanáctistupňový Lobkowicz a každý týden jiný pivní speciál. Na své si přijdou i milovníci točeného nealka v podobě Malinovky. Nechybí něco k snědku, například klobásy, nakládaný hermelín, vynikající steak, či dokonce pizza a mnohé další.

Součástí hospůdky je i stolní fotbálek, jedinečný bar a příjemná obsluha. Stěny zdobí dresy a šály obou předních jihlavských klubů, ale nechybí ani podepsaný cyklistický dres mistra republiky ve 24h MTB 2012 z Jihlavy. Stěny jsou připraveny hostit daleko více sportovních suvenýrů, pokud nějaký zajímavý vlastníte a cítíte, že by se v hospůdce vyjímal, stačí ho donést.

Hospůdka je ideálně umístěna pro hráče malé kopané, či fanoušky zápasů FCV, které se odehrávají v areálu na Stoupách.

A to nejdůležitější, přenosy a streamy sportovních akcí z celého světa zde běží nepřetržitě na čtyřech LED televizorech. Z každého místa vidíte na TV. Například tento pátek od 17:30 je samozřejmě v plánu utkání ČR – Arménie. To vše najdete na Stoupách 30, Jihlava (nad prodejnou Karásek).

Rezervace míst je možná na telefonním čísle 775 940 766. Na vaši návštěvu se teší Robay & Robaj.

Facebookový profil hospody ZDE.

  • Fotogalerii naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu