16.09.2013, David Zeman

U-17: Ubojovaná výhra proti Hlučínu

U-17: Ubojovaná výhra proti HlučínuDorost U-17 se utkal doma s Hlučínem a už v 10. minutě prohrával 1:0, přesto hned po poločase dokázal utkání otočit, poté ale neproměnil několik šancí a soupeř srovnal. Těsně před koncem strhl vedení na stranu Vysočiny Radim Liška.

 
FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, neděle 15.9.2013, 12:00
3:2
(1:1)
HlučínHlučín
 
Góly: 23. Liška, 43. Šimončič, 75. Liška.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Čermák, Vedral, Vlček (73. Vomela), Kafoněk (65. Kolčava) – Bajer, Horký (53. Novotný), Vitásek, Sargsyan (56. Ločárek) – Liška, Šimončič.
 

Komentář

„Utkání se pro nás hned od začátku nevyvíjelo dobře. Inkasovali jsme po hezké akci a v zápětí Šimončič neproměnil samostatný únik. Díky povedené kombinaci po ose Sargsyan, Kafoněk, Liška se nám podařilo skóre vyrovnat. Do druhé půle jsme doslova vlétli a po chvíli jsme šli do vedení díky hlavičce Šimončiče. Chvíli na to byla pro nás nařízena penalta za faul na Vitáska. Sargsyan však pokutový kop neproměnil. Navíc o něco později se tomuto hráči nepodařila proměnit další velká příležitost. A bylo s námi ještě hůře, protože Vlček v našem pokutovém území fauloval a Hlučín penaltu proměnil a vyrovnal tak na 2:2. Náš tým je však nesmírně odolný. Ani tyto „rány“ nás nesložili, bojovali jsme o výhru až do úplného konce a odměnou byla třetí branka díky důrazu a pohotovosti Lišky. Podařilo se nám tedy potvrdit středeční výhru s Olomoucí a zakončili tak těžký týden výhrou. Nyní máme celý týden na to, abychom se co nejlépe připravili na utkání ve Vyškově.“ okomentoval utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu