03.10.2013, Miroslav Fuks

Masopust, Kliment a Vejmola v nominaci U20

Masopust, Kliment a Vejmola v nominaci U20Hned trojice mladých hráčů FC Vysočina figuruje v třiadvacetičlenné nominaci českého reprezentačního výběru U20 pro mezinárodní turnaj v Nizozemí. Vyvolenými trenéra Jakuba Dovalila jsou gólman Luděk Vejmola a krajní záložníci Jan Kliment a Lukáš Masopust.

 

"Lvíčata" se nejprve 10. října utkají s domácím Nizozemskem, o dva dny později s Tureckem a na závěr s Německem (14. října). "Jsem rád, že nás čekají takoví soupeři, protože si dovolím tvrdit, že patří k evropské špičce, a samozřejmě nás to nějakým způsobem prověří," řekl dnes na tiskové konferenci trenér Jakub Dovalil, který ještě doplnil: "Jsou tam někteří hráči, kteří startovali minulý rok za reprezentaci do 19 let. Pak jsou tam fotbalisté, kteří si řekli o místo výkony v druhé lize, eventuálně v první lize. Sám jsem zvědavý, jak se nám to podaří zvládnout a jak hráči obstojí na mezinárodní úrovni."

Nominace české fotbalové reprezentace U20

Brankáři: Lukáš Zima (FC Janov), Luděk Vejmola (Jihlava)

Obránci: Tomáš Kalas (Chelsea), Matěj Hanousek (Dukla Praha), Michael Lüftner (Teplice), Jan Baránek (Ostrava), Matěj Hýbl (Olomouc), Lukáš Landovský (Jablonec), Jaroslav Svozil (Olomouc), Jan Sýkora (Sparta Praha)

Záložníci: Jakub Plšek (Olomouc), David Houska (Olomouc), Šimon Falta (Olomouc), Marek Krátký (Teplice), Jaromír Zmrhal (Slavia Praha), Aleš Čermák (Sparta Praha), Matěj Končal (Varnsdorf), Jan Kliment (Jihlava), Vojtěch Kubista (Jablonec), Patrik Brandner (Příbram)

Útočníci: Lukáš Masopust (Jihlava), Lukáš Stratil (Příbram), Michael Krmenčík (Vlašim)

Jan Kliment

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu