05.10.2013, Miroslav Fuks

Starší dorost výrazně porazil Teplice

Starší dorostenci dosáhli po velmi dobrém výkonu cenného a důležitého extraligového vítězství nad Teplicemi. Pod tříbodový zisk za výhru 5:0 (2:0) se brankami podepsali Štěpán Maruš, Vojtěch Hron, Bojan Spirkoski a dvěma trefami Tomáš Duba.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, sobota 5.10.2013, 14:00
5:0
(2:0)
TepliceTeplice
 
Góly: 12. a 56. Duba, 36. Maruš, 78. Hron, 82. Spirkoski
Diváci: 0
FC Vysočina: Soukup - Hron, Kriegsmann, Rychetník, Ujčík (46. D.Šerý) - Maruš, Spirkoski (83. Fiala), Zábrodský, Veselský (46. Štěpánek) - Klíma (73. M.Šerý), Duba (85. Haala).
 

Komentář

"Utkání jsme zvládli výborně. Pro nás jsou to hodně důležité body. V prvním poločase jsme vstřelili dvě branky a zaslouženě vedli. Do druhé půle jsme museli udělat změny v sestavě v rozestavení a podařilo se nám vstřelit ještě tři branky a další šance ještě nevyužili. Vítězství je zcela zasloužené. Od začátku sezony jsou utkání jak pře kopírák. Pokud využijeme své příležitosti, tak utkání zvladneme. To jsme potvrdili i dnes. Mužstvo si postupně sedá, potřebovalo svůj čas a bylo otázkou času, kdy nějaké body uhrajeme. Do konce podzimu je ještě hodně zápasů a my se musíme o body dále porvat. Jsem rád, že se nám podařilo po špatném vstupu mužstvo probrat a sbírat důležité body. Kluci si zaslouží pochvalu," řekl k utkání spojený trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu