05.11.2013, Miroslav Fuks

Vstupenky na Baník Ostrava od středy v prodeji

Vstupenky na Baník Ostrava od středy v prodejiPřed fotbalisty a fanoušky FC Vysočina je další nesmírně důležitá domácí bitva, která jihlavskému týmu může výrazně pomoci k vytvoření solidní výchozí pozice do jarních odvet Gambrinus ligy. Na Vysočinu dorazí tradiční účastník nejvyšší soutěže – FC Baník Ostrava. Vstupenky na zápas, který nepřenáší žádná televizní stanice a uskuteční se v pátek 8. listopadu od 18:00 hodin, budou od středy 6. listopadu v prodeji.

 

Význam nadcházejícího zápasu o „šest bodů“ a složitou bodovou situaci FC Vysočina v nejvyšší soutěži jistě není nutné opakovaně zdůrazňovat. O aktuální komentář jsme požádali Josefa Jinocha, sportovního manažera FC Vysočina: „Jdeme asi trochu jinou cestou, než ostatní kluby. Myslíme si, že tým v momentální situaci potřebuje spíše podpořit, než na něj ještě zvyšovat tlak. Hráčům a realizačnímu týmu věříme a jsme přesvědčení, že výsledkově zvládne nejen duel proti Baníku Ostrava. Tento mančaft už mnohokrát dokázal, že umí vybojovat těžké zápasy a dosahovat cenných výsledků. Jsme přesvědčeni, že tým nám důvěru vrátí kvalitním výkonem na hřišti a ziskem tří bodů v pátečním utkání. Bezesporu na to má dostatečnou kvalitu,“ zdůraznil Josef Jinoch, který ještě doplnil: „Když se vyhrává a jsou úspěchy, tak je vše jednoduché. Teď, když se nedaří, tým zaslouží naši podporu a důvěru. Na případné výčitky a kroky vůči hráčům a trenérům bude dostatek času po skončení podzimu. Věříme, že se v této chvíli stejně zachovají i naši skvělí fanoušci. Přes všechny aktuální výhrady bychom se právě teď měli všichni maximálně opřít do zbývajících tří zápasů a pokusit se z nich vytěžit co nejvíce bodů. Společně můžeme pomoci tomu, abychom do jarních odvet šli ve větším klidu.“

Jak získat vstupenky na páteční duel proti Baníku Ostrava?

  • on-line nákup vstupenek do všech sektorů stadiónu prostřednictvím internetové sítě Ticketportal bude zahájen ve středu 6. listopadu. Vstupenky lze vyzvednut a uhradit na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu (v Kraji Vysočina ZDE) nebo na základě vytištěného voucheru s příslušným čárovým kódem, který lze uplatnit na stadiónu v Jiráskově ulici a to pouze u vstupu č. 6.
  • fyzický předprodej vstupenek do všech sektorů stadiónu bude probíhat ve čtvrtek 7. listopadu v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin. Zde je možné zakoupit i permanentky.
  • v den utkání budou vstupenky k dispozici na všech pokladnách stadiónu, který své brány otevře v 16:30 hodin

Obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina naleznete ZDE

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu