13.11.2013, Miroslav Fuks

Komňacký: Nabídka zápasu proti Slovanu se neodmítá

Komňacký: Nabídka zápasu proti Slovanu se neodmítáFotbalisté FC Vysočina prožívají třetí reprezentační pauzu v podzimní sezóně. Před víkendovým volnem intenzivně trénují a celý tréninkový mikrocyklus hodlají uzavřít ve čtvrtek zajímavým domácím přípravným duelem proti Slovanu Bratislava. Vítá trenér František Komňacký takovou herní prověrku proti poslednímu vítězi Corgoň ligy a aktuálnímu lídrovi této soutěže?

 

Slovan Bratislava je fotbalový pojem s obrovskou historií. Nabídka takového přípravného zápasu se neodmítá. I přes poměrně širokou marodku chceme zápas odehrát a vítáme jej.

Mimochodem, oblékají dres Slovanu někteří fotbalisté, které jste v minulosti vedl?
Jestli se nemýlím, tak jsem v minulosti spolupracoval pouze se zkušeným středopolařem Igorem Žofčákem. Toho jsem vedl v Ružomberoku i v Jablonci. Znám se samozřejmě i s trenéry Dušanem Galisem a Jozefem Valovičem.

Které fotbalisty budete proti nejslavnějšímu slovenskému klubu postrádat? Kdo už naopak opustil marodku? Zařadíte do sestavy i některé hráče juniorky?
Marodka se příliš neztenčila. Ze zdravotních důvodů jsou mimo hru Kopic, Šourek, Vaculík a Masopust. Navíc na reprezentační sraz odjel Jánoš. Naopak už mohou nastoupit Josl a Kliment. Naplno trénuje i Kosak, ale do zápasu ještě připraven není. Přesto zápas hodláme odehrát pouze s hráči v kádru „áčka“. Juniorka má svůj program.

Jakou náplň má aktuální tréninkový mikrocyklus? Na důležitý ligový duel proti Příbrami se zaměříte až v příštím týdnu?
Příbram už v hlavě nosíme, ale připravovat se na tento duel budeme až v příštím týdnu. V tomto týdnu se soustředíme na kvalitní a intenzivní dvoufázový trénink, v němž nechybí ani hodně času v posilovně.

Doplňme, že přípravný duel FC Vysočina vs. ŠK Slovan Bratislava bude sehrán ve čtvrtek 14. listopadu od 17:00 hodin na hlavním stadiónu v Jiráskově ulici. Vstupné bude zdarma.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu