14.11.2013, Miroslav Fuks

Komňacký: Jsem rád, že se zase chytil útočník

Komňacký: Jsem rád, že se zase chytil útočníkV Jihlavě se poprvé představil nejslavnější slovenský fotbalový klub – ŠK Slovan Bratislava. Přípravný zápas FC Vysočina proti klubu, který v roce 1969 triumfoval v evropském Poháru vítězů pohárů, nabídl solidní tempo a kvalitu, řadu zajímavých momentů a pěkné branky. Spokojení byli i oba trenéři.

 

Jihlavský kouč František Komňacký byl po zápase spokojený: „Zápas rozhodně splnil svůj účel. Ikdyž to v reprezentační přestávce nemívám ve zvyku, tak jsme nabídku přípravného duelu proti Slovanu nemohli odmítnout. Duel měl oboustranně tempo, oba celky chtěly hrát. Ve hře byly dobré i horší úseky. Možná jsme v první půli vypadli lépe. Ve druhé části už bylo trochu vidět, že hráči šlapou vodu. Tím spíš, že jsme dnes prakticky neměli možnost střídat. Utkání jsme proto dohrávali s řadou nepřesností a nedohraných akcí. Potěšily mne některé rychlé kombinační akce na jeden dotek a pozitivem je, že se zase střelecky chytil útočník. Připomínky mám k chybám obrany při inkasovaných gólech. Takové chyby se prostě stávat nesmí. A mrzí mne, že pro zranění nedohráli Mikula a Harba. Zatímco u Harby to nebude vážné, tak nad Mikulovým kotníkem se vznáší otazník. Odjel na rentgen a poté uvidíme,“ informoval lodivod FC Vysočina.

Trenér Slovanu Jozef Valovič v úvodu svého hodnocení utkání ocenil možnost sehrát v Jihlavě přípravný duel: „Jsme rádi, že jsme s FC Vysočina navázali kontakty, protože má velmi pěkný stadión, dobrý trávník a i v tomto listopadovém termínu jsme zde mohli sehrát kvalitní přípravný duel na výborném terénu. Zápas nám ukázal, že náš kádr je dost široký. Chyběla nám zde základní sedmičlenná osa týmu a hráči širšího kádru mohli potvrdit svoji kvalitu. Někteří dnes ukázali dobrý pohyb a byl jsem ve druhé půli spokojen s kombinací. S první půlí jsem nebyl spokojen, protože naše hra byla rozháraná a nesmělá. Výsledek 2:2 je nakonec spravedlivý. V první půli měli domácí více příležitosti, ve druhém dějství jsme zase my nedokázali dotáhnout některé nadějné brejky.“

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenérů Františka Komňackého a Jozefa Valoviče přinášíme i názor střelce dvou jihlavských branek Vojtěcha Přeučila.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu