25.11.2013, Miroslav Fuks

Vstupenky na Slovácko za vás zaplatí hráči FC Vysočina!

Vstupenky na Slovácko za vás zaplatí hráči FC Vysočina!Vedení FC Vysočina učinilo první reakci na ostudný výkon, který jihlavský prvoligový tým předvedl v sobotním duelu v Příbrami. Přichází s netradičním krokem, kdy bude vstupenky na páteční důležitý duel proti Slovácku distribuovat zcela zdarma. Vstupné v plné výši totiž uhradi sami fotbalisté FC Vysočina podle toho, kolik vstupenek bude na pokladnách odebráno návštěvníky zápasu. Duel bude navíc mít i charitativní podtext.

 

„Věříme, že naši fanoušci přijmou ze strany hráčů tuto formu kompenzace za blamáž v Příbrami a přijdou svůj tým podpořit i v pátečním utkání proti Slovácku. Doufáme, že v jeho průběhu a po jeho skončení naši fotbalisté předají svým fanouškům další omluvu v podobě výborného a bojovného výkonu a především zisku tolik potřebného důležitého vítězství. Zároveň upozorňuji, že s ohledem na nulovou výši vstupného tentokrát upouštíme od on-line prodeje vstupenek prostřednictvím sítě Ticketportal,“ informoval veřejnost tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Poslední podzimní prvoligové dějství bude na všech stadiónech ve znamení projektu LFA „Zelený život". Stranou samozřejmě nezůstane FC Vysočina a snad ani fanoušci jihlavského klubu: „V závěru kalendářního roku vždy hledáme formy charitativní podpory smysluplných projektů a potřebných osob či organizací. Nyní naše volba, krom jiných, padla na devatenáctiletého Dominika Novického, který trpí vzácnou chorobou Charcot-Marie-Tooth a je odkázán na invalidní vozík. Rádi bychom mu společně s diváky pátečního zápasu přispěli na nákup aktivního mechanického vozíku Voyager, který by mu velmi usnadnil život. Za tímto účelem budou za každým vstupem na stadión umístěny pokladničky, do nichž mohou zájemci vložit libovolný peněžní dar. Předem děkujeme za jejich štědrost. Rozhodně nezůstane jen u jejich darů, neboť určitou částku za tímto účelem věnuje i FC Vysočina,“ zdůraznil Fuks.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu