10.01.2014, Miroslav Fuks

Vysočina v sobotu změří síly se Sigmou

Vysočina v sobotu změří síly se SigmouJeště nikdy nedokázali fotbalisté FC Vysočina v zimní přípravě porazit Sigmu Olomouc. Před rokem je Hanáci zdolali v semifinále Tipsport ligy 3:1, v roce 2012, který skončil jihlavským triumfem v soutěži, se ve skupině zrodila remíza 2:2 a bez výhry pro Jihlavu dopadly i předchozí duely. Šanci na reparát budou mít svěřenci kouče Petra Rady tuto sobotu 11. ledna, kdy oba celky od 13:30 hodin změří síly na umělé trávě v Brněnských Ivanovicích.

 

Vysočina jistě bude chtít navázat na úspěšný středeční start do Tipsport ligy, kdy si připsala jasnou výhru 4:1 nad Znojmem. Tuto hozenou rukavici se však pokusí zvednout zcela odlišná jedenáctka. „V tomto týdnu hráči absolvovali velmi náročné dvoufázové tréninky, abychom do nich dostali kondici. Určitě toho už mají docela dost. I proto do zápasu proti Olomouci nasadíme fotbalisty, kteří nefigurovali v základní sestavě v duelu se Znojmem. Chceme, aby se zátěž rovnoměrně rozložila na všechny hráče. Střídat budeme jen výjimečně či v nutném případě,“ řekl k sobotnímu duelu Petr Rada.

Pohled na středeční sestavu a v ní nevyužité hráče dává tušit, že by Jihlava proti Sigmě mohla vyrukovat v tomto složení: Blažek – Mikula, Krejčí, Karlík, Josl – Masopust, Jánoš, Jungr, Kukoľ – Přeučil, Marcin. Mimo hru zůstane trojice hráčů, kteří mají zdravotní omezení: „Tomáš Kučera by se do tréninku mohl naplno zapojit na počátku příštího týdne a Vašek Koloušek by tak měl učinit o několik dní později. U Petra Tlustého bude stoprocentní připojení k týmu trvat ještě zhruba dva až tři týdny. Uvidíme, jaké bude stanovisko lékařů,“ uvedl jihlavský kouč.

Fotografie z poslední vzájemného zimního měření Vysočiny a Olomouce. V semifinále Tipsport ligy Sigma zvítězila 3:1.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu