13.02.2014, Miroslav Fuks

Vysočina si dnes poprvé zatrénovala na vyhřívané trávě

Vysočina si dnes poprvé zatrénovala na vyhřívané trávěFotbalisté FC Vysočina už najeli na zápasový rytmus a dnes dopoledne si poprvé v zimním období a v kalendářním roce 2014 zatrénovali na vyhřívaném trávníku hlavního stadiónu. Další trénink absolvují v pátek a v sobotu 15. února na něm odehrají poslední přípravný duel před startem jarní části Gambrinus ligy – proti druholigovému Loko Vltavín.

 

Zápas proti poslednímu celku FNL by měl být pro jihlavské fotbalisty generálkou na Gambrinus ligu. Vnímá to stejně i kouč Petr Rada? „Nedá se to tak říct. Větší váhu jsme přikládali zápasům v rámci tureckého soustředění. Duel proti Vltavínu by měl uzavřít zimní přípravný cyklus a formu hráčů vyladit pro úvodní duel proti Znojmu. Mrzí mne, že ze zdravotních důvodů nebudou k dispozici Masopust, Karlík a Přeučil. Do tréninku by se tato trojice mohla zapojit v příštím týdnu,“ informoval Rada.

Proces vyhřívání trávníku na hlavním stadiónu byl zahájen v úterý 4. února a klub předpokládá, že ve vyhřívání bude s nemalými finančními náklady pokračovat až do úvodního jarního domácího duelu v Gambrinus lize. Ten Vysočina sehraje v neděli 2. března od 15:00 hodin proti Liberci. Aktuální kvalitu trávníku si na tréninku pochvaloval jihlavský lodivod Petr Rada: „Potvrzuje, že jde o nejlepší trávník v Gambrinus lize. Je opravdu výborně připravený. Navíc k tomu nyní přispívají abnormálně příznivé klimatické podmínky. Tréninkové zatížení na něm však nehodláme přehánět. Nemá smysl, abychom si ho ničili pro zápasy.“

Přípravný zápas proti Loko Vltavín proběhne na hlavním stadiónu v sobotu 15. února od 14:00 hodin. Vstupné bude pro diváky zdarma. Na novou tribunu za brankou bude otevřen pouze středový vstup. V útrobách tribuny bude zprovozněn bufet.

  • fotografie z úvodního tréninku na vyhřívaném trávníku v roce 2014 naleznete ZDE

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu