21.02.2014, Miroslav Fuks

Kluby se dohodly a Vepřek bude na jaře působit na Vysočině

Kluby se dohodly a Vepřek bude na jaře působit na VysočiněSložitá jednání mezi FC Vysočina a Olomoucí jsou u konce. Momentálně zraněný levý obránce Michal Vepřek nakonec opouští kádr Sigmy a na jaře bude oblékat dres Jihlavy. Na Vysočinu, kde již působil v letech 2007 – 2009, se vrací formou půlročního hostování s opcí na přestup.

 

Širší kádr FC Vysočina naopak opustila dvojice talentovaných odchovanců. Devatenáctiletý gólman Jan Kotnour a dvacetiletý ofenzivní hráč Jindřich Kučera se stali vítanými posilami třetiligového Žďáru nad Sázavou. Tým, v němž nastupuje řada exjihlavských hráčů v čele s Michalem Veselým, na jaře čekají těžké boje o záchranu v MSFL, v nichž by oba kmenoví fotbalisté FC Vysočina mohli sehrát důležitou úlohu. „Chceme Žďáru nad Sázavou pomoci. Věříme, že náročné boje ve třetí lize budou pro fotbalový vývoj obou hráčů prospěšné. Ve Žďasu budou hostovat do 30. června letošního roku,“ uvedl sportovní manažer Josef Jinoch.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu