02.03.2014, David Zeman

U19: Z Olomouce bez bodu

U19: Z Olomouce bez boduAčkoliv starší dorost neveze z Olomouce ani bod, tak za svůj výkon proti druhému celku tabulky se rozhodně stydět nemusí. Vysočina se sice po většinu zápasu bránila, ale dokázala vyrážet do nebezpečných protiútoků, bohužel žádný neskončil gólem. Kdežto Olomouc dokázala v prvním poločase potrestat chybu po standardní situaci a poté přidat další gól před koncem utkání, oba celky se tak rozešly za stavu 2:0 (1:0).

 
OlomoucOlomouc
25.kolo, sobota 1.3.2014, 11:00
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Jančík, Košík, Štěpánek, Fiala - Spirkoski, Zábrodský - Hron, Šerý M. (66. Čáp), Mazel - Klíma (83. Liška)
 

Komentář

"Odehráli jsme z našeho pohledu velmi dobrý první poločas, dobře jsme bránili, vykrývali prostory a chodili do rychlých protiútoků. Bohužel drtivou vetšinu z nich jsme nedokázali dotáhnout do zakončení. Soupeř velmi dobře kombinoval a až na jednu příležitost neměl žádnou výraznou šanci. Inkasovali jsme po triviální chybě ze standardní situace. Ve druhém poločase jsme již měli problémy, soupeř zrychloval hru a výbornou a rychlou kombinací nás postupně utahal. Dopředu jsme se už výrazně neprosadili a v závěru, když jsme se snažili o vyrovnání, nám soupeř z brejku vstřelil gól. Z brejkových situací jsme mohli vytěžit daleko více a i ze standardních situací jsme chtěli být více nebezpeční, což se nám zcela nepodařilo. Musíme však uznat nesporné kvality Sigmy, která disponuje velkou kvalitou. I přes porážku musíme mužstvu poděkovat. Kluci utkání odmakali." okomentoval utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu