01.04.2014, David Zeman

U17: Utrpěli první porážku v sezóně

U17: Utrpěli první porážku v sezóněMladší dorost poprvé v sezóně prožil hořkost porážky, když podlehl Slovácku. Soupeř Vysočiny si vytvořil dvougólový náskok už v prvním poločase, po půli Slovácko zvýšilo už na 4:0, poté zkorigoval výsledek za Vysočinu ještě Šimončič. Utkání tak skončilo 4:1 (2:0).

 
SlováckoSlovácko
19.kolo, neděle 30.3.2014, 10:15
4:1
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 76. Šimončič.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek, Parma (53. Kafoněk), Vedral (66. Novotný), Kolčava – Čermák, Časta (56. Vomela), Vitásek (24. Horký), Sargsyan, Šimončič – Liška.
 

Komentář

„Domácí byli od samého začátku lepším týmem. Drželi více míč a dařilo se jim vytvářet mikrosituace 3:2 v křídelních prostorech. Tímto způsobem nás dvakrát přehráli na naší levé straně a po přesném centru dvakrát přesně zakončili. My jsme si v první půli vytvořili dvě jasné šance, v kterých byl Čermák. Nejprve mířil vedle z bezprostřední blízkosti, když se k němu dostal dlouhý aut. Po druhé se neprosadil po kolmé přihrávce Sargsyana, když šel sám na domácího brankáře. Navíc jsme ještě trefili tyčku. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Inkasovali jsme z pokutového kopu a po individuální akci jednoho z útočníků Slovácka. Ve stoprocentní šanci neuspěl Liška. Jedinou naši branku vstřelil Šimončič, který se prosadil díky důrazu v pokutovém území. Slovácko nás porazilo našimi zbraněmi, a to nezměrnou vůlí po vítězství, aktivním a agresivním napadáním, důrazem v osobních soubojích a povedeným postupným protiútokem směřovaným do křídelních prostorů. Zákonitě tak přišla naše první prohra v soutěži, kterou musíme přijmout a pogratulovat tak domácím k zaslouženým bodům. Ještě více než prohra a předvedený výkon mě mrzí zranění Vedrala a hlavně Vitáska, které si vyžádá léčbu na delší dobu!“ okomentoval utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu