10.04.2014, Miroslav Fuks

Vysočina ovládla březen! Nejlepším trenérem Petr Rada a hráčem Haris Harba!

Vysočina ovládla březen! Nejlepším trenérem Petr Rada a hráčem Haris Harba!FC Vysočina v březnu ovládla Gambrinus ligu! Dokládá to nejen počet na jaře získaných bodů, ale i výsledek tradiční ankety fanoušků na webu Gambrinusliga.cz, který vyhlašuje nejlepšího hráče a trenéra za uplynulý měsíc. Vítězem se stali Petr Rada, který zvítězil s velkým náskokem před Karlem Jarolímem, a Haris Harba, jenž v těsném souboji dokázal přeskočit sparťanského obránce Pavla Kadeřábka.

 

Haris Harba je v probíhajícím ročníku Gambrinus ligy už druhým bosenským vítězem ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) Hráč měsíce. Útočník Jihlavy napodobil krajana Aidina Mahmutoviče z Teplic, jenž kraloval v srpnu 2013. Pětadvacetiletý Harba si v průběhu uplynulého kalendářního měsíce připsal pět branek, jimiž se podílel na třech vítězstvích – na Dukle, na Slavii a doma s Olomoucí. Celkově už má letos na kontě 11 přesných zásahů a atakuje vedoucího muže pořadí střelců Davida Lafatu ze Sparty. Více informací ZDE.

Petr Rada byl zvolen Trenérem měsíce, čímž zopakoval tak svůj rok a půl starý triumf z premiérového kola ankety, kdy triumfoval na lavičce Slavie, a stal se prvním mužem, který prvenství dosáhl ve dvou různých klubech. Jihlava se během čtyř měsíců pod novým trenérem vyšvihla ze dna tabulky na 9. místo a záchranu v nejvyšší soutěži má na dosah ruky. Právě v průběhu března nastal rozhodující zvrat. Radův tým získal deset bodů z 15 možných a při vítězství 5:0 nad Olomoucí zaznamenal i svůj rekordní výsledek v dějinách Gambrinus ligy. Více informací ZDE.

  • bohatá fotogalerie z předání ocenění ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu