15.04.2014, Miroslav Fuks

Už je čas Bohemians konečně porazit!

Už je čas Bohemians konečně porazit!Nadpis článku není úplně přesný. Fotbalisté FC Vysočina tým Bohemians 1905 už jednou porazili, ovšem jde o výhru starou sedm a půl roku, která navíc nic neřešila. Další důležité zápasy proti zelenobílým skončily výhrou vršovického celku nebo pouze remízou. Oba celky už na sebe v ligovém duelu narazily osmkrát, přičemž vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších střetnutí a odkaz na jedno zajímavé vzpomínkové video.

 

19.10.2013 – Gambrinus liga: Bohemians Praha 1905 - FC Vysočina Jihlava  0:0
Tento podzimní zápas máme v živé paměti. Vysočina v něm vydolovala svůj jediný podzimní bod z půdy soupeřů, přičemž zejména ve druhé půli odolávala náporu „Klokanů“ jen díky štěstí a výbornému výkonu gólmana Jaromíra Blažka.

15.5.2009 – FNL: FC Vysočina Jihlava – Bohemians Praha 1905  0:1 (0:1)
Pouze výhra mohla udržet naděje Vysočiny na postup do Gambrinus ligy. Místo toho se ve šlágru 27. kola radovali Bohemians nejen z výhry, ale i z postupu do nejvyšší soutěže. Výjimečný zápas přilákal do ochozů jihlavského stadiónu rekordní návštěvu 4200 diváků.

26.10.2008 – FNL: Bohemians Praha 1905 - FC Vysočina Jihlava  2:0 (0:0)
V Ďolíčku byl k vidění souboj prvního celku tabulky s druhým. Svěřenci Karola Marka příliš příležitostí ke skórování neměli a v důležitém zápase si zaslouženě připsali první podzimní venkovní prohru.

6.5.2007 - FNL: Bohemians Praha 1905 - FC Vysočina Jihlava  1:0 (0:0)
Hrála se velká fotbalová bitva a možná jeden z klíčových utkání jarní II. ligy. Jihlavský tým byl fotbalovější a vypracoval si řadu šancí, ovšem z výhry se radovali domácí. Postupové šance Vysočiny tak opět klesly.

29.9.2006: FC Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905  3:0 (1:0)
Dosud jediná výhra Vysočiny nad Bohemians. Zápas by galapředstavením kanonýra Petra Faldyny, který zkompletoval hattrick! Podívejte se sami na sestřih utkání – ZDE. Za pozornost rozhodně stojí parádní druhá branka zápasu!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu