28.04.2014, Miroslav Fuks

Parádní gól Karlíka juniorce k výhře nestačil

Parádní gól Karlíka juniorce k výhře nestačilJuniorka FC Vysočina svoji jarní sérii bez porážky prodloužila na 7 utkání a stále platí, že na jaře pouze jednou poznala hořkost porážky. Po domácím duelu s Hradcem Králové však nelze hovořit o spokojenosti, neboť domácí mladíci nepodali optimální výkon a nakonec jim krásný gól Karola Karlíka k vítězství nestačil, neboť hosté v 81. minutě srovnali na 1:1.

 
FC VysočinaFC Vysočina
34.kolo, pondělí 28.4.2014, 15:00
1:1
(1:0)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Góly: 11. Karlík – 81. Jukl
Diváci: 80
FC Vysočina: Vejmola – Tomovič, Kriegsmann, Tlustý, Berky (46. Berky) - Fulnek, Karlík (60. Klusák), Demeter, Urbánek – Maruš (46. Veselský), Duba (80. Kelbler).
Hradec Králové: Jehlička – Kratochvíl, Zezula, Soukup (62. Zdržálek), Hovorka (62. Langr), Kopřiva, Vobejda, Krčál, Doležal, Jukl, Vágner.
 

Komentář

Hostující celek byl v úvodu zápasu aktivnější a dostal se do několika nebezpečných situací před jihlavskou brankou. Vysočinu zdobil rychlý přechod do útoku a důraz, což potvrdila 11. minuta. Karlík si našel odražený míč, postoupil s ním přímo k brance a vyslal z dvaceti metrů nechytatelný projektil – 1:0! O osm minut se po průniku Urbánka ocitl ve slibné pozici Demeter, který zůstal sám uprostřed velkého vápna, ale zakončení mu nevyšlo. Na druhé straně si ve 25. minutě Jukl naběhl do vápna, dokázal vystřelit, ale jeho ráně scházela razance a Vejmola míč v pohodě chytil. Ve 28. minutě po pravé straně utekl Fulnek a po jeho povedené ráně skončil míč těsně vedle hostující branky! Hradec se pokusil o odpověď v 35. minutě, kdy se do zakončení dostal Vágner, ale domácí brankář si s jeho pokusem poradil. O chvíli později proti Vejmolovi neuspěl ani Doležal, který si naskočil na centrovaný míč. Minutu před poločasem mohl jihlavské vedení zvýšit Maruš, který v dobré šanci střílel těsně vedle hostující branky.

Defilé příležitostí druhého dějství odstartoval v 46. minutě hostující Vágner, jenž z hranice vápna trefil pouze domácího brankáře. Domácí mladíci byli v dalších minutách aktivnějším celkem a dařila se jim kombinace. V 66. minutě se ke střele dostal Fulnek, ale Jehlička jeho ránu hokejovým zákrokem zlikvidoval. O pět minut později těsně minul branku hostujícího celku domácí dorostenecký útočník Duba. Hradečtí však toužili alespoň po vyrovnání a to se jim nakonec podařilo. Nejprve mohl skórovat v 73. minutě Jukl, ale jeho parádní střelu zlikvidoval ještě lepším zákrokem skvělý Vejmola! Ten své spoluhráče podržel i v dalších minutách, ovšem v 81. minutě už kapituloval. Hosté se vydali do rychlého brejku a ten nakonec skončil vyrovnávací brankou Jukla – 1:1. Závěrečná snaha domácích mladíků o vítězný gól už efekt nepřinesla.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

„Výkon z naší strany nebyl ideální. Nevynucené ztráty míče nás nepouštěly do ofenzivních výpadů. Soupeř byl asi fotbalovější,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu